Neler Yeni

!!12.999 TL Bedava !!VOK-FRIDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Hocam sende zaten ModArt M2 yok muydu naptın onu
Sistem az geldiği için 3060 alacaktım o yüzden sattım sonra kıtlık geldi bu sisteme kadar. Sistemde Gt730 olsa bile yeter ama boş boş duruyor.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Arkadaşlar saat 20:00 de Vok Friday sistem çıkacak. 12999 TL'ye R5 5600x - Rtx 3060Ti - Nzxt sıvı soğutmalı fiyat cidden bedava
İhtiyacı olan kaçırmasın. Umarım al sat yapanlar almazlar.
Link;

Yaptığınız yasal olarak maalesef suç ve böyle hararetli bir durum ve ortamda bu tarz bir hareketi yapmadan önce düşünmenizi dilerdim
Hak hukuk düşüncesizlik fırsatçılık bunlar mühim değil en fazla karaktersizliktir ama yaptığınızın neden yapılmaması gerektiğini insanların neden yapmadığını algılamalısınız şuan itibariyle hakkınızda işlem başlatıldığını bile

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Benim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Onu kendisi söyledi VOK.

Sorun sistemin önceden sızması. Yav foruma girmeyip itopyada pusuya yattım 1 saattir fiyatı ve sistemi bilsem ben de alırdım sistemi keşke foruma baksaydım…

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Benim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Hocam her yerde paylaşıldı bu durum. Adamın kendide paylaştı. Adamın kendi paylaşmasına ek olarak forumda bu tarz konularda saat bilgiside verildi. Bu şekilde biliniyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yaptığınız yasal olarak maalesef suç ve böyle hararetli bir durum ve ortamda bu tarz bir hareketi yapmadan önce düşünmenizi dilerdim
Hak hukuk düşüncesizlik fırsatçılık bunlar mühim değil en fazla karaktersizliktir ama yaptığınızın neden yapılmaması gerektiğini insanların neden yapmadığını algılamalısınız şuan itibariyle hakkınızda işlem başlatıldığını bile
Valla dostum sana tek bir şey söyliyim. Bu arkadaşı savunmuyorum ayrıca belirteyim. Twitch üzerinden milyonlar kaçıranlar da dolandırıcı ama hala yayın yapabiliyorlar. Bunu belirtmek istedim saygılar esenlikle kalman dileğiyle.

Mert555

80+ Bronze
Hocam her yerde paylaşıldı bu durum. Adamın kendide paylaştı. Adamın kendi paylaşmasına ek olarak forumda bu tarz konularda saat bilgiside verildi. Bu şekilde biliniyor.
ddy34 kazıkcı sendemi aldın gerçi sen pc mağazalarında çalışan biri olduğun belli.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Hocam adamin nereden paylasti. İnstagramdan mi soyledi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Alamayanlar üzülmesin itopya King6 ve modart pc nin 3060 lı kasası bu ayçıkacak

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Sistem az geldiği için 3060 alacaktım o yüzden sattım sonra kıtlık geldi bu sisteme kadar. Sistemde Gt730 olsa bile yeter ama boş boş duruyor.
Tam olarak aynı durumdayım. Bende M2 sistemin ekran kartını 6600XT ile takas ettim sonra kart çok ısınıyor bari RTX kart alayım diye sattım kaldım öyle 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Korkusuz korkak
ne suçuymuş ? :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Tam olarak aynı durumdayım. Bende M2 sistemin ekran kartını 6600XT ile takas ettim sonra kart çok ısınıyor bari RTX kart alayım diye sattım kaldım öyle 😂
Ahahaha varya biz cenabetiz vaftiz olmamız laızm 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,845
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom