Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Onu dünya alem biliyor dostumBenim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Onu dünya alem biliyor dostumBenim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Sistem az geldiği için 3060 alacaktım o yüzden sattım sonra kıtlık geldi bu sisteme kadar. Sistemde Gt730 olsa bile yeter ama boş boş duruyor.Hocam sende zaten ModArt M2 yok muydu naptın onu
Arkadaşlar saat 20:00 de Vok Friday sistem çıkacak. 12999 TL'ye R5 5600x - Rtx 3060Ti - Nzxt sıvı soğutmalı fiyat cidden bedava
İhtiyacı olan kaçırmasın. Umarım al sat yapanlar almazlar.
Link;
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Onu kendisi söyledi VOK.Benim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Hocam her yerde paylaşıldı bu durum. Adamın kendide paylaştı. Adamın kendi paylaşmasına ek olarak forumda bu tarz konularda saat bilgiside verildi. Bu şekilde biliniyor.Benim anlamadigim saat 20:00 da stoklara girecegi bilgisini nasil onceden biliniyor
Valla dostum sana tek bir şey söyliyim. Bu arkadaşı savunmuyorum ayrıca belirteyim. Twitch üzerinden milyonlar kaçıranlar da dolandırıcı ama hala yayın yapabiliyorlar. Bunu belirtmek istedim saygılar esenlikle kalman dileğiyle.Yaptığınız yasal olarak maalesef suç ve böyle hararetli bir durum ve ortamda bu tarz bir hareketi yapmadan önce düşünmenizi dilerdim
Hak hukuk düşüncesizlik fırsatçılık bunlar mühim değil en fazla karaktersizliktir ama yaptığınızın neden yapılmaması gerektiğini insanların neden yapmadığını algılamalısınız şuan itibariyle hakkınızda işlem başlatıldığını bile
Yaptığınız yasal olarak maalesef suç ve böyle hararetli bir durum ve ortamda bu tarz bir hareketi yapmadan önce düşünmenizi dilerdim
Hak hukuk düşüncesizlik fırsatçılık bunlar mühim değil en fazla karaktersizliktir ama yaptığınızın neden yapılmaması gerektiğini insanların neden yapmadığını algılamalısınız şuan itibariyle hakkınızda işlem başlatıldığını bile
ddy34 kazıkcı sendemi aldın gerçi sen pc mağazalarında çalışan biri olduğun belli.Hocam her yerde paylaşıldı bu durum. Adamın kendide paylaştı. Adamın kendi paylaşmasına ek olarak forumda bu tarz konularda saat bilgiside verildi. Bu şekilde biliniyor.
Hocam adamin nereden paylasti. İnstagramdan mi soylediHocam her yerde paylaşıldı bu durum. Adamın kendide paylaştı. Adamın kendi paylaşmasına ek olarak forumda bu tarz konularda saat bilgiside verildi. Bu şekilde biliniyor.
Tam olarak aynı durumdayım. Bende M2 sistemin ekran kartını 6600XT ile takas ettim sonra kart çok ısınıyor bari RTX kart alayım diye sattım kaldım öyleSistem az geldiği için 3060 alacaktım o yüzden sattım sonra kıtlık geldi bu sisteme kadar. Sistemde Gt730 olsa bile yeter ama boş boş duruyor.
ne suçuymuş ?Yaptığınız yasal olarak maalesef suç ve böyle hararetli bir durum ve ortamda bu tarz bir hareketi yapmadan önce düşünmenizi dilerdim
Ahahaha varya biz cenabetiz vaftiz olmamız laızmTam olarak aynı durumdayım. Bende M2 sistemin ekran kartını 6600XT ile takas ettim sonra kart çok ısınıyor bari RTX kart alayım diye sattım kaldım öyle