Çoktan rapor ettim bile,malesef."Bu arada sorduğum soruyla alakan bile yoksa"yı sana yazmadım technopattanda konu açtım yanlışlıkla buraya yazdım yanlış anlaşılmasın
Olur 13k diyince herkes 13 civarı bütçe verdiği için öyle dedim13 Bin olmaz mı?
yani rx550 olsa gerçekten kötü olurduYanlış yazmisim afedersin. I5 12400f + Rx6500xt ile aldim ben
Eğer monitör de almayacaksanız ve üstüne 1,900 daha koyabilirseniz PcKolik'teki Pc Hocası Hero sistemi öneririm. Ben de onu aldım.genellikle valorant oynarım.ama kafa dağıtmak içinde her oyunuda arada oynayabilirim.mesela cyberpunk god of war rdr 2 böyle ağır oyunlarıda oynayabilirim.bu şartları karşılayan 12 999kya kadar sistem arıyorum.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Hocam kredi kartı limit var 15k taksitle alacağım için 16 kya yükseliyor.Eğer monitör de almayacaksanız ve üstüne 1,900 daha koyabilirseniz PcKolik'teki Pc Hocası Hero sistemi öneririm. Ben de onu aldım.
Hocam toplamayı bilmiyorum sadece ekran kartı işlemci parçaları hakkında az çok bilgim var.yani hazır olması lazımKendin toplicaksan ryzen 5 5500 rx 6600 sistem toplayabilirsin 12k TL ye
ÜzüldümHocam kredi kartı limit var 15k taksitle alacağım için 16 kya yükseliyor.
Üzüldüm![]()
Maalesef. Bilmiyorum.Başka öneriniz varsa dinliyorum
?"Yönelebilir misiniz?"
"Her şey" olacak doğruları.