Neler Yeni

🔥İndirim 12 Adet Jacobs Soğuk Kahve 277₺🔥

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Aynı sitede geçmişi var şirketin baya el değiştirmiş son olarak yahudi kökenli bir şirketteymiş. Bazıları sitelerde eksik boykot firmaları. Tr isimli olan israil malları bile var bizim memlekette. Çok şaşırtıcı adamlar her yerde
Doğru olabilir dediğiniz 3-4 sitede görmeyince birde alman malı olduğunu görünce atmıştım.Teşekkürler

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Bu boykotcu arkadaşları anlamıyorum. Temizlenmek istesen adam akıllı ürün yok haci şakir al gerçi pardon o da israil ürünü 😀

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
boykot ürünlerinin indirimini paylaşmayın arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

amaçları katkı sağlamak değilki takoz olmak
İndirim paylaşılabilir sonuçta herkes müslüman veya o ülkeyi destekleyen biri olmayabilir (müslüman olmayada gerek yok vicdan önemli tabi de).
Ama sürekli hiçbirşey bizim ülkemizde üretilmiyor hiç milli ürünümüz yokmuş gibi konuşmaları beni benden alıyor... Onada yapıcak bir şey yok uğraşmaya değmiyceğini düşünüyorum.

mortemeyn

80+ Bronze
Son düzenleme:

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap

Buna sen mi karar veriyorsun dostum? İsteyen istediğini paylaşır. Sen almıyorsan alma, boykot ediyorsan et.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
Şu yapılan boykotların israile neredeyse zararı yok. Hiçbiriniz de samimi gelmiyorsunuz açıkçası. Bazı markaları günah keçisi ilan edip kendi içinizi rahatlatmaktan öte etrafı da rahatsız etmekten başka yaptığınız hiçbir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Aynı sitede geçmişi var şirketin baya el değiştirmiş son olarak yahudi kökenli bir şirketteymiş. Bazıları sitelerde eksik boykot firmaları. Tr isimli olan israil malları bile var bizim memlekette. Çok şaşırtıcı adamlar her yerde
sıkıntı yok baba nescafede alırız hepsini alırız.dur mcdonalds sipariş verdim

sana mı soracağız ?

Top Bottom