Neler Yeni

12 bin tl bütçe telefon önerisi

FalCoNtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Aydoğan
Bütçe
12000
12 bin tl ye kadar olan telefon önerilerinizi bekliyorum bu hafta sonuna kadar herhangi bi indirim kampanya vs varsa onu da bekleyebilirim şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederim.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Bende bu civarlarda alacağımdan bu fiyat bandında çok araştırma yaptım.

Amazonda 11600'e S20 FE
ya da 10500'e A34

S20 FE
işlemci ve kamera konusunda iyi, batarya kötü, yazılım desteği bitti ama çok problem değil bence. Şuan kesinlike f/p ürünü

A34 ise
batarya da iyi, 4 yıl boyunca android güncellemesi alacak
işlemcide S20 FE daha iyi A34'de kötü değil.

Bütçeyi arttırabilirsen mediamarkta S21 FE'yi 15700tl'ye alabilirsin.

Bütçe artmazsa A34 ya da S20 FE'den birini al geç.

Kutu içeriği olarak
A34'ü bilmiyorum
S20 FE'den telefon 25w şarj desteklemesine rağmen 15w'lık bir adaptör ve kablo çıkıyor.
S21 FE'den sadece şarj kablosu çıkıyor
İki telefonunda 25w hızlı şarj desteği var, adaptör almak istersen A101 sitesinden 25W samsung adaptörünü 300tl'ye alabilirsin.
Diğer modellere çok bakmanı tavsiye etmem, öneriler eğer oyun odaklı telefon isteyip poco gibi markalara yönelmediğin sürece bu modeller arasında oluyor.

Yatırım tavsiyesi değildir fakat beklemeni tavsiye etmem.
S20FE şuan Amazonda 11600, normalde A101 sitesinde de aynı fiyattı fakat daha yeni kampanya bitti. Amazonda belki zam yapabilir sağı solu belli olmaz. Genelde büyük bir firma satışa sunup iyi bir fiyat belirlemezse (hepsiburadanın kendi sattığı, amazon gibi) küçük esnafta fazla zam yapıyor.

Ben telefon alırken sitelerin kendi satıcısı olduğu şekilde tercih etmeye çalışıyorum. Problem çıkması halinde pazaryerindeki satıcı ile ne derece iletişim kurabilirsin meçhul. Buna dayanarak ya
S20 FE'yi amazondan 11.600'e
A34 hepsiburadanın kendi satıcısı olduğu şekilde 10.500'e
Bütçe artarsa mediamarkttan S21 FE'yi 15700'e almanı tavsiye ederim.

Vergi indiriminden bir şey çıkar diye bekledim, 15-20 günlük sürede takip ettiğim telefonlar 1000tl zamlandı. Fiyatlar düşmüyor.

12 bin TL ye kadar olan telefon önerilerinizi bekliyorum bu hafta sonuna kadar herhangi bi indirim kampanya vs varsa onu da bekleyebilirim şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederim.
5 daha koy s21 ultra verim 12/256

Top Bottom