Neler Yeni

12 cm egzoz fanı önerisi

yusuf6807

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf şen

Kasam Gametech Galaxy mesh RGB Pro. Geçen gün Rampage 6C-120 modelini aldım, pek iş görmedi. Şunu fark ettim, içindeki fanlar da pek verimli çalışmıyor. Şimdilik 1 tane alıp sonrasında hangi seriden devam etmeliyim? İkisinin de CFM değer, basınç değeri güzel ama kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
AirBlazer 120r bu bütçede ki en iyi ürünlerden
AirBlazer 120r öneririm

yusuf6807

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AirBlazer 120r öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

AirBlazer 120r öneririm
94 cfm değeri olduğu için seçtim diğer arkadaşın attığıda 74 cfm veriyor aceba çok fark olurmu aralarında

Airblazer'a bütçe yetiyorsa tabii ki o.
Teşekkür ederim yardımın için

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

94 cfm değeri olduğu için seçtim diğer arkadaşın attığıda 74 cfm veriyor aceba çok fark olurmu aralarında

Teşekkür ederim yardımın için
Onu attığın RPM olarak da daha düşük. Araların da fark olur
Air Blazer al geç

High air flow yani yüksek hava akımı olan fanlara bakmalısın static pressure yani yüksek basınçlı fanlara ihtiyacın yok. İçerdeki havayı boşaltmak istersen eğer yüksek hava akımı doğru olandır. Önerdiğim bu ürün uygun fanlardan en iyisidir kanaatimce. Corsair AF120 de bu fan tipine örnek sessiz ama performanslı bir fandır. CFM değerinden çok ne kadar havayı ne kadar sürede attığı önemlidir.

yusuf6807

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
High air flow yani yüksek hava akımı olan fanlara bakmalısın static pressure yani yüksek basınçlı fanlara ihtiyacın yok. İçerdeki havayı boşaltmak istersen eğer yüksek hava akımı doğru olandır. Önerdiğim bu ürün uygun fanlardan en iyisidir kanaatimce. Corsair AF120 de bu fan tipine örnek sessiz ama performanslı bir fandır. CFM değerinden çok ne kadar havayı ne kadar sürede attığı önemlidir.
Silver stone dan memnun kalırsam sizin dediğiniz ürünleride ön kısma takarım çünkü öndeki fanlar ışık saçmaktan başka bi işe yaramıyor

Silver stone dan memnun kalırsam sizin dediğiniz ürünleride ön kısma takarım çünkü öndeki fanlar ışık saçmaktan başka bi işe yaramıyor
Tercih sizin hayırlı olsun.

yusuf6807

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf şen
AirBlazer 120r öneririm
Şimdi ben bundan sonradan 3 tane daha eklesem benim anakartımda argb girişi yok maalesef ama rgb kontrolcünün farklı girişinde argb dişi yuvası var oraya uyarmı yoksa kontrolcümü almam gerekiyor harici

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Top Bottom