Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 617
buda 80 derece yerine 65 derece demek tabi dahada düşürebilir bilmiyorum
Hayır bu olmaz büyük ihtimalle direkt anakartın içinden çıkan plastik aparat lazımhttps://m.n11.com/urun/am4-soket-fan-aparati-3363119 hocam boyle bırseyım varmı
Hocam ürün bende var yeni aldım OCCT testi yaptım işlemci extreme alarak 5 dk maks 72 min 41 avare 55 gördü. Daha sonra 15 dk da yapmıştım bu testi Max 75 görmüşdü diye hatırlıyorum.hocam stok fanla kaç görüyor test ettnizmi? 5600 işlemci kullanan stok fanla test ederse yazabilir mi? ben stok fanla test ettmeyi unuttum o yüzden kule tipi soğutucuyu taktıktan sonra kaç derece düştü bilmiyorum.Kaç derece verir hocam ortalama bendede r5 5600 var
Hangi oyunda test ettinizHocam ürün bende var yeni aldım OCCT testi yaptım işlemci extreme alarakar 5 dk maks 72 min 41 avare 55 gördü. Daha sonra 15 dk da yapmıştım bu testi Max 75 görmüşdü diye hatırlıyorum.hocam stok fanla kaç görüyor test ettnizmi ürünü alan varsa 5600 işlemciyi test edermişsiniz ben stok fanla test etmeyi unuttum.
hangı ıslemcıyle denıyceksınız acababen de bunu aldım, birkaç güne gelir. N11'in belirli saatlerde verdiği kuponlarla 410'a geldi.
Alıntıyı görüntüle
yok hocam iyi dereceler. fan sesli çalışmadığı sürece değiştirmeye gerek yok o zaman da konudaki soğutucunun sessiz olacağı kesin değilHocam i512400f için almaya gerek var mı biraz test ettim stok fanla boşta 50 derece yükte 75 en son 80 gördü
Hocam ürün bende var yeni aldım OCCT testi yaptım işlemci extreme alarakar 5 dk maks 72 min 41 avare 55 gördü. Daha sonra 15 dk da yapmıştım bu testi Max 75 görmüşdü diye hatırlıyorum.hocam stok fanla kaç görüyor test ettnizmi ürünü alan varsa 5600 işlemciyi test edermişsiniz ben stok fanla test etmeyi unuttum.
Oyun oyndıkdan sonra açıp bakmadım şuan oynayıp yazarım.Hangi oyunda test ettiniz
ghost of tsushima 1 saat oynadım minimum 39 ortalama 52 en yüksek 64 gördü.Oyun oyndıkdan sonra açıp bakmadım şuan oynayıp yazarım.
Çok rahat sığması lazım sığmazsa iade edersiniz zatenhttps://www.evkur.com.tr/quadro-ix5-intel-i5-11400f-26ghz16gb512-ssdgtx16660s-6gb-fdosgaming-pc
bu kasaya sahibim, sığar mı?
Teşekkürler, şu anda kasayı açamıyorum. Zam yemeden alıp sonradan takabilmek için sordum.Çok rahat sığması lazım sığmazsa iade edersiniz zaten