Neler Yeni

12 Gb Ekran Kartı - 32 Gb Ram Bulunan F/P Sistem

GoMiner

80+
Merhaba daha önce forumdan kendim için tavsiye almıştım. Şimdi de arkadaşım için ağırlıklı olarak video edit için kullanacağı ama oyun da oynayacağı (tercihen yüksek ayarda) arka planda bir sürü uygulama çalıştıracağı bir sistem arıyoruz. Kendisi 12 gb ekran kartı ve 32 gb ram bulunan bir sistem istiyor. En uygun şekilde sistem öneriniz var mıdır! Tercihen hazır sistem daha iyi olur ama toplama olursa da sorun değil. Bütçe 15K çok çok mecbur kalırsa 17K'ya kadar zorlayabilir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhaba daha önce forumdan kendim için tavsiye almıştım. Şimdi de arkadaşım için ağırlıklı olarak video edit için kullanacağı ama oyun da oynayacağı (tercihen yüksek ayarda) arka planda bir sürü uygulama çalıştıracağı bir sistem arıyoruz. Kendisi 12 gb ekran kartı ve 32 gb ram bulunan bir sistem istiyor. En uygun şekilde sistem öneriniz var mıdır! Tercihen hazır sistem daha iyi olur ama toplama olursa da sorun değil. Bütçe 15K çok çok mecbur kalırsa 17K'ya kadar zorlayabilir
imkansız. rx6700 var 12gb olan sadece oda video edit için çok uygun değil nvidia tarafında işiniz zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Merhaba daha önce forumdan kendim için tavsiye almıştım. Şimdi de arkadaşım için ağırlıklı olarak video edit için kullanacağı ama oyun da oynayacağı (tercihen yüksek ayarda) arka planda bir sürü uygulama çalıştıracağı bir sistem arıyoruz. Kendisi 12 gb ekran kartı ve 32 gb ram bulunan bir sistem istiyor. En uygun şekilde sistem öneriniz var mıdır! Tercihen hazır sistem daha iyi olur ama toplama olursa da sorun değil. Bütçe 15K çok çok mecbur kalırsa 17K'ya kad20
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 ye bile zor

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
2019 2020 de olsak bu bütçe güzel bütçeydi şimdi eh işte. İstekler biraz fazla kalıyor bütçeye

GoMiner

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imkansız. rx6700 var 12gb olan sadece oda video edit için çok uygun değil nvidia tarafında işiniz zor
Sağol hocam ben geçen gün 19 bin küsüre aldım 12 gb ekran kartı 16 gb ramli sistemi ama kendisi 16 gb yetmez diyor bazen arka planda discord, premiere, google bazen discord + oyun + twitch aynı anda açık olacakmış

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

GoMiner

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sağol hocam ben geçen gün 19 bin küsüre aldım 12 gb ekran kartı 16 gb ramli sistemi ama kendisi 16 gB yetmez diyor bazen arka planda discord, premiere, google bazen discord + oyun + twitch aynı anda açık olacakmış
hocam nvidia almak zorundasınız nvidia zaten kartları çok uçuk fiyatlara satıyor bilemedim bence 2.el 3070 falan bakın 2-3 aylık 3070'ler 9-10 bine satılıyor

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Video edit için işlemci ve RAM daha önemli. Ekran kartını çok abartmayıp parayı işlemciye harcayın.

GoMiner

80+
hocam nvidia almak zorundasınız nvidia zaten kartları çok uçuk fiyatlara satıyor bilemedim bence 2.el 3070 falan bakın 2-3 aylık 3070'ler 9-10 bine satılıyor
Sağol hocam peki yapmak istediği şeylere 16 gb yetmez mi yani ben çok anlamıyorum ama premiere + discord veya oyun + discordu 16 gb kurtarır gibi. Çok ağır renderler yapmıyor çünkü

Video edit için işlemci ve RAM daha önemli. Ekran kartını çok abartmayıp parayı işlemciye harcayın.
Eyvallah hocam ileteyim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sağol hocam peki yapmak istediği şeylere 16 gb yetmez mi yani ben çok anlamıyorum ama premiere + discord veya oyun + discordu 16 gb kurtarır gibi. Çok ağır renderler yapmıyor çünkü

Eyvallah hocam ileteyim
oyun için gpu 3090 bile olsa 16gb ram her türlü kurtarır. yinede 32 olmasında fayda var tek amaç oyun değil çünkü 32 almalı diye düşünüyorum

Top Bottom