Tilsch
80+ Bronze
Amazon DE den aldı sanırsam.Sanki öyle diyordu videoda.hayır abdullah hocam her şey dahil 2900a aldığını videoda söylüyordu
Amazon DE den aldı sanırsam.Sanki öyle diyordu videoda.hayır abdullah hocam her şey dahil 2900a aldığını videoda söylüyordu
o anlık bir fırsattı hocam. o videoyu paylaşmadan önce story atmıştı 1 ay öncesinden. ben anında girip baktım. fiyatı yükselmişti. indirimde yakalamış ohayır abdullah hocam her şey dahil 2900a aldığını videoda söylüyordu
Hocam bir işiniz yoksa başka bir ekrandan eklenti ile vs f5 yaptırın gelince direk alın ben öyle alabildimBen vazgeçtim artık.Nasip değilmiş,o kadar bekledik gelmedi.Belki sonraki indirimlerde denk gelir.
Belki yarın denerim.Bu saatten sonra kolay kolay gelmez zaten.Yarın için ayarlayayım onu alırım belki öyle sizin yaptığınız gibi.Hocam bir işiniz yoksa başka bir ekrandan eklenti ile vs f5 yaptırın gelince direk alın ben öyle alabildim
Black friday ı bekle , mutlaka gelecektir.Belki yarın denerim.Bu saatten sonra kolay kolay gelmez zaten.Yarın için ayarlayayım onu alırım belki öyle sizin yaptığınız gibi.
bende 3 k sizde kaç yazıyorArkadaşlar ürün tekrar geldi , isteyen alabilir. Saat 03.46