Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Amazon Yurt Dışı Ürünlerinde Kargo Bedeli 0 TL 🔥

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
ASUS 360mm soğutucu çok güzel fiyata. Lakin benim Ryzen 5 5600 için biraz fazla olur sanırım.

Daha uygun soğutucular var mı şuan bakamıyorum?
Bence ileriye dönük düşün. Ölene kadar 5600 mü kullancaksın. Eğer bütçe varsa uyguna bulduklarını al

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Selim
Hayır amazon.tr ürünleri için geçerli o. Yurtdışı ürünlerinin hepsini kapsamıyor.
Ben bu amazon germany ürünlerine nereden bakacağım tam? Amazon.com.tr üzerinden yurt dışından gelen ürünler mi oluyor yoksa amazon.de'ye mi bakicam

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Selim
Kategori kısmı sıkıntılı bu linkteki arama kısmına ürün ismi yazarak bakabilirsin https://www.amazon.com.tr/s?me=A3O5TP4R0OZYXZ&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV
Sadece bu solda gözüken markalarda mı geçerli bu durum? Öyleyse gereksiz biraz
1698254024771.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bu solda gözüken markalarda mı geçerli bu durum? Öyleyse gereksiz biraz
1698254024771.png
Tamamdır üstteki arama yerine yazıyormuşuz da mesela Noctua NH-D15 Chromax Black'te kargo parası çıkıyor neye göre bu

Son düzenleme:

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Uğur ceylan
@Ckribrahim asus rog sıvı soğutma ile ilgili türkiyede teknik servis / garanti işlemi yapılıyor mu abi bilgin var mı ?
Amazon almanya'dan asus anakart alacaktım bu yılın başlarında . Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm garanti konusunda geçerli değil demişlerdi . Sen yine de bir görüş istersen belki politikaları değişmiştir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
patriot 32gb kit geldide hayatimda ilk kez boyle gonderilen kargo gordum. zarfta geldi. ic kutuda en ufak koruma yok. oyle Allaha emnaet gelmisler,

patriot kutusunda HICBI KUTU KORUMASI YOKTU. bant vs hakgetire. umarim urun de boyle cikmaz. bidaha patriot rizkine asla girmem sanirim.

fabrikadan bu sekil ciktiklarina inanmiyorum

Robius

80+ Bronze
patriot 32gb kit geldide hayatimda ilk kez boyle gonderilen kargo gordum. zarfta geldi. ic kutuda en ufak koruma yok. oyle Allaha emnaet gelmisler,

patriot kutusunda HICBI KUTU KORUMASI YOKTU. bant vs hakgetire. umarim urun de boyle cikmaz. bidaha patriot rizkine asla girmem sanirim.

fabrikadan bu sekil ciktiklarina inanmiyorum
Yurtdışından öyle geliyor zarf gibi bişeye atıp yolluyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
gelen urun dis kutusu ile internettekileri karsilastirdim. malesef bendeki yazular silik soluk. resmen cakma basim gibi. nesil emin olucam onuda bilemedim. hatta urun fotolarinda kart uzerindeki diyotlarin yonu bile farkliydi.
cok mu abartiyorum bilemedim.
ramleri taktigimda bi sekilde uretici vs nerden teyit edebilirim arkadaslar

Top Bottom