bende bunu aldım suan böyle gösteriyor. 17'sinde verdim siparişi sende ne durumda ?DDR4 3600 mhz bakıyorsan şunu aldım ben, son 2 ürün kalmıştı. Birini ben aldım son 1 kaldı.
Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz Kit - PVSR464G360C0K
https://amzn.eu/d/3MFWF0E
Monitör de olurOyuncu koltuğu ve masası bakan oldu mu ?
Stok geldi bu arada, ben de yarım saat kadar önce aldım.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
dusunuyorsaniz ayni fiyata rgb siz olani var. uzerine bide cl18
vesilenle kalan 1 seti almak nasip oldu. tesekkur ederim
evet rgb siz model cl18 ama kasaya bakincada bi zevk almak var iste.
hatta 3200mhz de cl16 aliyomus bilginiz olsun.
saka maka 32gb fiyatina 64gb aldik. onerin icin tesekkur ederim
2tb icin seagate in bi modeli vardi forumda sicak firsatlarda o na bakabilirsiniz bu arada
bende bunu aldım suan böyle gösteriyor. 17'sinde verdim siparişi sende ne durumda ?
Paket bir Amazon tesisine ulaştı
Krefeld, , Germany DE
Kingston KC3000 2Tb olan modeli 3-4 k arasında satıştaydı kısa bir süre önce. Şimdi onu da gördüm 4k ya fazla geldi biraz. Patriot'a bakıyorum. Kaliteli bir marka diye biliyorum Patriot'u. Ama ssd konusunda nasıl bilmiyorum.Bende 360mm veya daha fazla sıvı soğutucu ve 2tb, 4tb m2 ssd bakınıyorum
Bak bu Patriot'un yine var 3K'ya M2 ssd'si 6-7K okuma, yazma hızları var. Kötü değil diye biliyorum fakat 4K'ya Kingston KC3000 2TB alınabiliyor bence onu almak daha mantıklı.
Ben biraz daha erken sipariş verdim anladıgım kadarıyla 3200 olan modelin acıklamasında cl16 yazıyordu ancak müşteri hizmetleri yardımcı olamadı. cl18 / 19 neyse artık yukarda arkadasın dediği gibi 32gb fiyatına 64 aldık gayet memnunum. umarım bide sorunsuz kullanmak nasip olur.Ben teşekkür ederim. Güle güle kullanın. Demekki son 4 stoğu biz aldık İyi günlerde uzun ömürlü olarak kullanırız inşallah hepimiz.
Şuan sadece sipariş edildi ibaresi var. Tahmini teslimat 2 Kasım.
Bu kasaları getirsek peynir ekmek gibi satılırNe getirteceğimizi buldum. Yurt dışından Bilgisayar Kasası getiricez.
En çok kargo parası kasalarda çıkıyor O yüzden beğendiğiniz kasalar varsa onları alabilirsiniz ben beğendiklerimi attım
Bende 360mm veya daha fazla sıvı soğutucu ve 2tb, 4tb m2 ssd bakınıyorum
Bak bu Patriot'un yine var 3K'ya M2 ssd'si 6-7K okuma, yazma hızları var. Kötü değil diye biliyorum fakat 4K'ya Kingston KC3000 2TB alınabiliyor bence onu almak daha mantıklı.
Hiç aklımda yokken bu sabah uyandım ve bir anda 64gb ram satın aldım. Ancak artık ddr4’e yatırım yapmak ne kadar mantıklı emin olamadığımdan ödemesini henüz yapmadım.DDR4 3600 mhz bakıyorsan şunu aldım ben, son 2 ürün kalmıştı. Birini ben aldım son 1 kaldı.
Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz Kit - PVSR464G360C0K
https://amzn.eu/d/3MFWF0E
teşekkür ederim abi sağolasınEmin değilim ama şundan eminim. Kargo ücreti olmadığı için ürünü 2 yıl içerisinde iade etsen bile ürünün fiyatını geri alıyorsun. 4500 TL civarı parayı sana tekrar geri veriyorlar.
Bende var ama 6000 değilDDR5 ram var mı 6000mhz