Conqueror_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Tamam öyle de örneğin 2 senelik bir soğutucu alacağım AM4 e uyan soğutucu AM5 e de uyar mı ?Yeni soğutucuların hepsi AM5 destekli dostum artık.
Tamam öyle de örneğin 2 senelik bir soğutucu alacağım AM4 e uyan soğutucu AM5 e de uyar mı ?Yeni soğutucuların hepsi AM5 destekli dostum artık.
Örnek attım. Amazon germany ürünlerinde devamı var.Bu üründe zaten kargo parası çıkmıyordu prime ile.
Amazon germany urunlerinde zaten her zaman bedava olmuyor mu prime ile?Örnek attım. Amazon germany ürünlerinde devamı var.
Bence ileriye dönük düşün. Ölene kadar 5600 mü kullancaksın. Eğer bütçe varsa uyguna bulduklarını alASUS 360mm soğutucu çok güzel fiyata. Lakin benim Ryzen 5 5600 için biraz fazla olur sanırım.
Daha uygun soğutucular var mı şuan bakamıyorum?
Hayır amazon.tr ürünleri için geçerli o. Yurtdışı ürünlerinin hepsini kapsamıyor.Amazon germany urunlerinde zaten her zaman bedava olmuyor mu prime ile?
Ben bu amazon germany ürünlerine nereden bakacağım tam? Amazon.com.tr üzerinden yurt dışından gelen ürünler mi oluyor yoksa amazon.de'ye mi bakicamHayır amazon.tr ürünleri için geçerli o. Yurtdışı ürünlerinin hepsini kapsamıyor.
Kategori kısmı sıkıntılı bu linkteki arama kısmına ürün ismi yazarak bakabilirsin https://www.amazon.com.tr/s?me=A3O5TP4R0OZYXZ&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EVBen bu amazon germany ürünlerine nereden bakacağım tam? Amazon.com.tr üzerinden yurt dışından gelen ürünler mi oluyor yoksa amazon.de'ye mi bakicam
Sadece bu solda gözüken markalarda mı geçerli bu durum? Öyleyse gereksiz birazKategori kısmı sıkıntılı bu linkteki arama kısmına ürün ismi yazarak bakabilirsin https://www.amazon.com.tr/s?me=A3O5TP4R0OZYXZ&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV
Tamamdır üstteki arama yerine yazıyormuşuz da mesela Noctua NH-D15 Chromax Black'te kargo parası çıkıyor neye göre buSadece bu solda gözüken markalarda mı geçerli bu durum? Öyleyse gereksiz biraz
![]()
İkisi de ömürlük değil sonuçta.Bence ileriye dönük düşün. Ölene kadar 5600 mü kullancaksın. Eğer bütçe varsa uyguna bulduklarını al
Amazon almanya'dan asus anakart alacaktım bu yılın başlarında . Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm garanti konusunda geçerli değil demişlerdi . Sen yine de bir görüş istersen belki politikaları değişmiştir .@Ckribrahim asus rog sıvı soğutma ile ilgili türkiyede teknik servis / garanti işlemi yapılıyor mu abi bilgin var mı ?
Yurtdışından öyle geliyor zarf gibi bişeye atıp yolluyorlar.patriot 32gb kit geldide hayatimda ilk kez boyle gonderilen kargo gordum. zarfta geldi. ic kutuda en ufak koruma yok. oyle Allaha emnaet gelmisler,
patriot kutusunda HICBI KUTU KORUMASI YOKTU. bant vs hakgetire. umarim urun de boyle cikmaz. bidaha patriot rizkine asla girmem sanirim.
fabrikadan bu sekil ciktiklarina inanmiyorum