no-name
80+ Silver
Hocam yok düşmüyor dünden beri9 litre xd 12 olan düşünce yazın
Hocam yok düşmüyor dünden beri9 litre xd 12 olan düşünce yazın
Black fridayde net düşer tahminim öncesinde olacağını sanmıyorum. Hatta 2300 den aşağı bir fiyat bile olabilir. Büyük indirim oluyor çünkü o gün dünyada bu da ithal ürün olur yani.Hocam yok düşmüyor dünden beri
İnşallah hocam bundan almam lazımBlack fridayde net düşer tahminim öncesinde olacağını sanmıyorum. Hatta 2300 den aşağı bir fiyat bile olabilir. Büyük indirim oluyor çünkü o gün dünyada bu da ithal ürün olur yani.
Valla mı siz almayı denediniz mi?hocam az once 2.496 TL ye dustu hemen cıkardılar .
hayırlı olsun ya bu 1 saattir linke girmiyordum sana kısmetmiş hocam inş bida düşer bende alırımValla mı siz almayı denediniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
La aldım lannn
Şansa takip ediyordum aldım sonunda
Hayırlı olsun hocam kaçtan aldınızValla mı siz almayı denediniz mi?
La aldım lannn
Hayırlısı olsun2900 küsüre denk geldi
Eyvallah hocamHayırlı olsun hocam kaçtan aldınız
Hayırlısı olsun
hadi be hayırlı olsun hocam size nasipmişValla mı siz almayı denediniz mi?
La aldım lannn
Yaw kanka kontrol edeyim dedim meraktan sepete ekledim konuya tekrar döneyim dedim 2900 lirayı görünce alınır alınmaz mı diye sen mi aldın o arada2900 küsüre denk geldi
Hocam valla arada sadece 700 tl var bence hiçbişey değil belki amazon ileride daha ucuz olursa iade felan da yaparYaw kanka kontrol edeyim dedim meraktan sepete ekledim konuya tekrar döneyim dedim 2900 lirayı görünce alınır alınmaz mı diye sen mi aldın o arada