Neler Yeni

Yardım 12 mbs internet ile bu oyunlar oynanırmı?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Selamun aleyküm arkadaşlar benim kullandığım internet türkcell süper online 12 mbs lik paketi genellikle 8 9 mbs alıyorum 7 ye düştüğü 10 açıktığı da oluyor tabi şu oyunları oynamaktayım ve sürekli internet yüzünden sıkıntı çekiyorum ;
Fortnite
Csgo
Valorant
Lol
Rocket league
Herkesin bildiği oyunlar bunlar fakat hep internet sıkıntı çıkarıyo ping oluyor demin valorantta 600 pingi görünce aydınlanma yaşadım.:(
kKsacası bu internet bu oyunlara yetemi bu oyunların hepsinde sıkıntı oluyor.
Yetmez ise nasıl bir internet gerekir marka ve mbs olarak örnek verirmisiniz?
Yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
millenicom ve türknet üzerinden altyapı sorgular mısın? Genelde altyapıya göre internet paketleri çıkıyor

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Selamun aleyküm arkadaşlar benim kullandığım internet türkcell süper online 12 mbs lik paketi genellikle 8 9 mbs alıyorum 7 ye düştüğü 10 açıktığı da oluyor tabi şu oyunları oynamaktayım ve sürekli internet yüzünden sıkıntı çekiyorum ;
Fortnite
Csgo
Valorant
Lol
Rocket league
Herkesin bildiği oyunlar bunlar fakat hep internet sıkıntı çıkarıyo ping oluyor demin valorantta 600 pingi görünce aydınlanma yaşadım.:(
kKsacası bu internet bu oyunlara yetemi bu oyunların hepsinde sıkıntı oluyor.
Yetmez ise nasıl bir internet gerekir marka ve mbs olarak örnek verirmisiniz?
Yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler.
hocam ben de hız olarak 11mb falan alıyorum evden aynı anda bağlandıklarında pingim benim de lol de 1200 e çıkıyor diğer oyunlarda da aynı şekilde ping sorunu yaşıyorum çok kişi bağlandığında normal diye düşünüyorum zaten bize gelen hız çok fazla değil

omerwave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Solak
cs go valorant gibi oyunlarda ping önemli ve o hızlar yeter fakat dediğiniz gibi pinginiz fırlıyorsa altyapınızda bir problem vardır. wifi ile bağlanıyorsanız o da neden olabilir.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ethernet ile mi bağlanıyorsun internete
cs go valorant gibi oyunlarda ping önemli ve o hızlar yeter fakat dediğiniz gibi pinginiz fırlıyorsa altyapınızda bir problem vardır. wifi ile bağlanıyorsanız o da neden olabilir.
hocam ben de hız olarak 11mb falan alıyorum evden aynı anda bağlandıklarında pingim benim de lol de 1200 e çıkıyor diğer oyunlarda da aynı şekilde ping sorunu yaşıyorum çok kişi bağlandığında normal diye düşünüyorum zaten bize gelen hız çok fazla değil
ethernet ile bağlanıyorum fakat internete bağlanan kişi sayısı çok bizim evde3 cihaz wifi ile tv + pc ethernet ile amcamlarda 2 cihaz wifi ile
komşu 5 cihaz wifi ile şimdi ben wifi ile bağlansam yavaş olur tyamamda ethernet ile bağlanıyorum yinede çok kişinin bağlanması etkilermi?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ethernet ile bağlanıyorum fakat internete bağlanan kişi sayısı çok bizim evde3 cihaz wifi ile tv + PC ethernet ile amcamlarda 2 cihaz wifi ile
komşu 5 cihaz wifi ile şimdi ben wifi ile bağlansam yavaş olur tyamamda ethernet ile bağlanıyorum yinede çok kişinin bağlanması etkilermi?
müşteri temsilcisini ara tarifenin suresi bittiyse çık o operotden

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müşteri temsilcisini ara tarifenin suresi bittiyse çık o operotden
öyle yapıcam zatende çok kişi kullanıyorya bu ethernetle bağlanmayıda etkiliyor dimi zaten pc yi alalı 1 ay oldu onun hakkında bir şey diyemem fakat bu corona çıkana kadar bir şey yoktu ne zamanki korona çıktı millet evlere kapanıp* internete çökmeye başladı geçtim pc yi telefondan yeri geliyor idi youtube açmıyodu instagrtamaa girmiyodu bende pro mobile legends oyuncusuyum her ms ping önemli 250 150 filan çıkıp iniyor sürekli önceden 9 11 üstüne çıkmazdı o int ne hale geldi valla ALLAH'^tan bu yaz bitiyo taahhüt türkcell hariç tüm operatörler en düşük 2 yıl taahhüt yapıyodu türkcel 1 yıl yapıyodu bi sorun çıkarsa girmesin diye bunu seçmiştik sahi bu 2 . vyılı bişeyi yoktu intin sonradan böle oldu işte .

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öyle yapıcam zatende çok kişi kullanıyorya bu ethernetle bağlanmayıda etkiliyor dimi zaten PC yi alalı 1 ay oldu onun hakkında bir şey diyemem fakat bu corona çıkana kadar bir şey yoktu ne zamanki korona çıktı millet evlere kapanıp* internete çökmeye başladı geçtim PC yi telefondan yeri geliyor idi youtube açmıyodu instagrtamaa girmiyodu bende pro mobile legends oyuncusuyum her ms ping önemli 250 150 filan çıkıp iniyor sürekli önceden 9 11 üstüne çıkmazdı o int ne hale geldi valla ALLAH'^tan bu yaz bitiyo taahhüt türkcell hariç tüm operatörler en düşük 2 yıl taahhüt yapıyodu türkcel 1 yıl yapıyodu bi sorun çıkarsa girmesin diye bunu seçmiştik sahi bu 2 . vyılı bişeyi yoktu intin sonradan böle oldu işte .
sonradan olduysa download upload hızını düşüyorlar bilerek bende aynı şeyi yaşadım müşteri temsilcisini aradım tekrar aynı hıza getirdiler interneti

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
sonradan olduysa download upload hızını düşüyorlar bilerek bende aynı şeyi yaşadım müşteri temsilcisini aradım tekrar aynı hıza getirdiler interneti
yok aga 12 mbs zaten 12 den 9 a düşürseler ne farkeder bak şimdi demin valoranta alt + f4 çektimde geldim 500 600 ping görüyorum pc yi aldık int batırdı şimdideya tavsiyen nedir kaç mbs int aliyim arkadaş türk telekom 35 mbs 95 liraya aldı biz türkcell süperonline 12mbs 90 lira bu niye böyle pahalı hem türkcell nweden pahalı türk telekom 35 mbsyi aynı paraya veriyor neden?

ernayd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren Aydoğan
12mbps lık bir internete o kadar kişinin bağlanmasından dolayı olma olasılığı yüksek. Biri video izlese biri instada dolaşsa 3. kişiye kbitlik bağlantı kalıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/ buradan altyapının sorgulayabilirsin

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok aga 12 mbs zaten 12 den 9 a düşürseler ne farkeder bak şimdi demin valoranta alt + f4 çektimde geldim 500 600 ping görüyorum PC yi aldık int batırdı şimdideya tavsiyen nedir kaç mbs int aliyim arkadaş türk telekom 35 mbs 95 liraya aldı biz türkcell süperonline 12mbs 90 lira bu niye böyle pahalı hem türkcell nweden pahalı türk telekom 35 mbsyi aynı paraya veriyor neden?
altyapı sorgula tavsiyem ping değeri için turkcell superonline öneririm veya turknet

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Top Bottom