Ben fön makinesiyle ısıtarak kenarlardan penayla gerdirmiştim. Sonra kontak spreyler var şuan ne kadar bilmiyorum ama onlardan sıkmıştım ki yapışkanları çözsün daha kolay açılsın. Kontak sprey yerine kolonya da iş görür mü görmez mi bilmiyorum. Deneyiminiz yoksa hiç zorlamayın telefoncuya götürün. Bi de arkadaşın dediği gibi mazallah face id ye falan bir şey olur dikkat edin. Fön makinesi ne kadar zararlı veya değil bilmiyorum ama şuan annem sıkıntısız kullanıyor.batarya degısımı yapıcam fakat ne denedıysem ayıramadım ekranı nası cıkarcam ben bunu yardım
kamerayı bozmuşum knkBen fön makinesiyle ısıtarak kenarlardan penayla gerdirmiştim. Sonra kontak spreyler var şuan ne kadar bilmiyorum ama onlardan sıkmıştım ki yapışkanları çözsün daha kolay açılsın. Kontak sprey yerine kolonya da iş görür mü görmez mi bilmiyorum. Deneyiminiz yoksa hiç zorlamayın telefoncuya götürün. Bi de arkadaşın dediği gibi mazallah face id ye falan bir şey olur dikkat edin. Fön makinesi ne kadar zararlı veya değil bilmiyorum ama şuan annem sıkıntısız kullanıyor.
Yapma yav çok geçmiş olsun ön kamera mı?kamerayı bozmuşum knk