şahin doğan
80+ Platinum
:d 30K fiyata YD 15 Pro var ne 13'ü :d 30K civarına 12 Pro alacağım deme zortlarım.Yd değilse zor alırsın reis
:d 30K fiyata YD 15 Pro var ne 13'ü :d 30K civarına 12 Pro alacağım deme zortlarım.Yd değilse zor alırsın reis
Kk sana şöyle diyim aşağı yukarı vereceğin paralar 12 proya 1tb tr sineKimse arkadaşını arayıp cihazı ondan almayacak bu kadar korkma.
Kısacası 30-35K diyorsun. Anladım.Kk sana şöyle diyim aşağı yukarı vereceğin aralar 12 proya 1tb tr sine
Yok 128 liği yd için verdiğin paraKısacası 30-35K diyorsun. Anladım.
28-30K aşağısına 12 Pro yok zaten piyasada. Olanlar ölü cihaz. Neyse ben gidimde arkadaşının kim olduğunu bulup ona daha fazla para teklif ederek senden önce alayım telefonu. Aman fiyat verme.Yok 128 liği yd için verdiğin para
Dediğininde ölülerden bile azkadar düşük fiyat diyeyim sen anla yd parasına 128 GB lık piyasadaki28-30K aşağısına 12 Pro yok zaten piyasada. Olanlar ölü cihaz. Neyse ben gidimde arkadaşının kim olduğunu bulup ona daha fazla para teklif ederek senden önce alayım telefonu. Aman fiyat verme.
yd 128 gb parası olursa 13k fln oluyor o paraya ip11 bile vermezler temizDediğininde ölülerden bile azkadar düşük fiyat diyeyim sen anla yd parasına 128 GB lık piyasadaki
Osman kim tanımıyorumŞimdi size net bir cevap veremem ama şöyle diyim yani ama böyle.
Hocam yanlış anlamayın ben buraya sizin matematik denklemlerinizi çözmek için gelmedim, fiyatı ve cihazın durumunu söyleyin alınıp alınmayacağını size söyleyelim.
Neyse ben Osman'dan telefonu almaya gidiyorum, hadi geçmiş olsun.
Veriyorlar kkyd 128 gb parası olursa 13k fln oluyor o paraya ip11 bile vermezler temiz
Arkadaşım kiyagin kralını attıyd 128 gb parası olursa 13k fln oluyor o paraya ip11 bile vermezler temiz
Ha bu arada 12 Pro'nun 1TB modeli yok. Konu sahte uzaklaşın beyler. Anlamamız lazımdı.Dediğininde ölülerden bile azkadar düşük fiyat diyeyim sen anla yd parasına 128 GB lık piyasadaki
Ama benimde yeni çıkan Se de gönlüm varOsman kim tanımıyorum
Veriyorlar kk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşım kiyagin kralını attı
HllHa bu arada 12 Pro'nun 1TB modeli yok. Konu sahte uzaklaşın beyler. Anlamamız lazımdı.
Telefonu alınca foruma atacağım bu kadar yeter görüşürüzHa bu arada 12 Pro'nun 1TB modeli yok. Konu sahte uzaklaşın beyler. Anlamamız lazımdı.
Ahh, milletin 15dksını çaldım ne kadar da eğlenceli değil mi?Ha bu arada 12 Pro'nun 1TB modeli yok. Konu sahte uzaklaşın beyler. Anlamamız lazımdı.
35K ya cihaz alıp "çok ucuza arkadaş kıyağın kralından şöyleli böyleli müq cihaz ama fiyat şöyle diyim ekmekten biraz daha ucuz"Telefonu alınca foruma atacağım bu kadar yeter görüşürüz