Neler Yeni

Yurtiçi 12 mi yd 15 pro mu

Eyw cevaplar için
Sana düşüncemi söyleyeyim, ben iphone 6’dan beri iphone kullanıcısıyım, bu sistemin bir parçası olduğunda her şeyin icloud ve ios içinde oluyor. Androidden İphone’a kolayca verilerini aktarabilirken, Apple bu konuda seni zorluyor, mesela İphone ile Windows cihazlarında veri aktarımı yapman bile zor iş. Seni kendi ekosistemine muhtaç kılıyor birkaç noktada. Ben Samsung S24’e geçmeyi düşünüyorum. Apple yeni etkinliğinde 60hz ekranı olan ve yeni olarak 1 tane buton eklediği telefonu 60k üstünden satışa çıkardı biliyorsun, kendileri iphone 16. Samsung S24 Ultra kullanan arkadaşımın çektiği fotoğrafları kullandığı yapay zekayı görsen aklın hayalin şaşar. Apple da uygulama indirme sorunu apk indirme sorunu var, paralı uygulamalar görece fazla, batarya süresi kısa vesaire. Tavsiyem hiç geçme git kendine S23 veya 24 al keyfine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep
Sana düşüncemi söyleyeyim, ben iphone 6’dan beri iphone kullanıcısıyım, bu sistemin bir parçası olduğunda her şeyin icloud ve ios içinde oluyor. Androidden İphone’a kolayca verilerini aktarabilirken, Apple bu konuda seni zorluyor, mesela İphone ile Windows cihazlarında veri aktarımı yapman bile zor iş. Seni kendi ekosistemine muhtaç kılıyor birkaç noktada. Ben Samsung S24’e geçmeyi düşünüyorum. Apple yeni etkinliğinde 60hz ekranı olan ve yeni olarak 1 tane buton eklediği telefonu 60k üstünden satışa çıkardı biliyorsun, kendileri iphone 16. Samsung S24 Ultra kullanan arkadaşımın çektiği fotoğrafları kullandığı yapay zekayı görsen aklın hayalin şaşar. Apple da uygulama indirme sorunu apk indirme sorunu var, paralı uygulamalar görece fazla, batarya süresi kısa vesaire. Tavsiyem hiç geçme git kendine S23 veya 24 al keyfine bak.
Samsung değilde honor magic 6 pro nedersiniz ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Volkan
trde iphone bağımlılığı var bende keşke samsung alsaydım diyodumda geçmişti çoktan s24 daha iyi her türlü
bağımlılık ayrı birde ne demişler zengine para ver yatırım yapsın fakire para ver iphone alsın marifet sanıyorlar iphone'u alınca zengin gözüktüklerini sanıyolar

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Bak bize dua ediceksin git s23 al veya s24, iphone popüler kültürün ürünü, bunu iphone kullanan biri olarak söylüyorum, ekleyecek param olsa üstüne satıp s23'e hatta s24'e geçerim, 1dk düşünmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,208
Üyeler
161,969
Son üye
Blackist
Top Bottom