10-15 Bine Hangi Telefonu Almalıyım?

Dostlar linteki telefonlardan hangisi alınır?
Redmi Note 13 pro plus yd 10-12 arası sarı sitede
Xiaomi 14t yine 12-14 arası yd
Pocolar'da 10-14 arası yd.
Honor 400 çok beğendim ama 18 bin. Onu anca kredi ile alabilirim o zamanda 12 ay için 23 bi falan oluyor. 3 ay erteleme de var.
Sizce nakit 12 ye xiaomi telefonlardan mı yoksa krediyle honor 400 mü?
Bende redmi note 13 pro 5g modeli var pro plus modeli daha iyidir benimki de yd memnunum.

Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız pişman olmayacağınıza eminim. Geçen yıl 14 bin TL'ye ilk çıktığında honor 90 almıştım. 1 seneyi geçti hala kullanıyorum. Öncelikle ekran kalitesi honor da çok iyi. Çok telefon kullandım ama honor dan aldığım ekran kalitesini diğerlerinden alamadım hiç. Aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum, kaç kere düşürdüm bel seviyesinden onun dışında yatakla duvarın arasına sıkıştı alarmı kapatmaya çalışırken orada bir 2-3 dk debelendi vs vs. Telefonu bir şekilde kıramadım. Ufak tefek çizikler ve bel seviyesinden düştüğünde oluşan minimal ezikten başka bir şey yok. 512 gb modelini kullanıyorum. Yani bir kere arayüzü çok iyi bence. Android tarafında apple a en yakın tasarım demek yanlış olmaz. Benim de bir sonraki telefonum magic 7 pro idi lakin elimdekini kırıp bozamadığım için alamadım :D . Velhasıl güzel bir tercih yapmışsınız. Şunu da belirteyim özellikle android telefonlardaki başta güzel sonra zamanla kötüleşen kamera performansıyla hiç karşılaşmadım honorda. 90 olan modeli kullanıyorum ama aklınızda soru varsa sorabilirsiniz.

Geri