Neler Yeni

12 SAATTE İKİ KERE KAHROLDUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
hasan seven
Instagram
hsnsvnn
Steam
hasan.seven03
Twitter
hsnsvnn
Facebook
hasanseven03
Yaklasık 3 sistemdir kasa bekliyorum 3 sistemdir alamadımm ama buna cok umutlanmıştım nakit avans cektım pc basında bekledım saniseyle tıkladık ödeme kısmında bana kod sordu ödeme kısmını tamamlayamadım sonra site çöktü.Millet 2 şer tane alırken sitede ben bir taneyi almayı beceremedim. Mağazaya gittim o kadar sıra vardıki bana gelene kadar gene bitti 12 saat içinde iki kere umutlarım tükendi. Artık sistem beklemiyorum gidiyorum avm de kazıklanmaya eyw.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    589.6 KB · Hit: 156

ysfkymkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yusuf kaymakçı
bu konu benimde canımı sıkıyor adamlar bot kuruyor ve sistemi alıyorlar ne önlem alırsalar alsınlar baş edemiyorlar ama gerçek oyuncular yararlanamıyorlar adam bir önceki sistemde 11 tane kasa aldım dedi bundan da almıştır belki bi o kadar olan sana bana oluyor pc başında bekliyoruz engelliyim ayakta bekleyemeyeceğim için gitmedim mağazaya hatta bu konuda itopya ve Abdullah'a da yazdım ama herhangi bir geri dönüş alamadım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
hasan seven
Instagram
hsnsvnn
Steam
hasan.seven03
Twitter
hsnsvnn
Facebook
hasanseven03
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu konu benimde canımı sıkıyor adamlar bot kuruyor ve sistemi alıyorlar ne önlem alırsalar alsınlar baş edemiyorlar ama gerçek oyuncular yararlanamıyorlar adam bir önceki sistemde 11 tane kasa aldım dedi bundan da almıştır belki bi o kadar olan sana bana oluyor pc başında bekliyoruz engelliyim ayakta bekleyemeyeceğim için gitmedim mağazaya hatta bu konuda itopya ve Abdullah'a da yazdım ama herhangi bir geri dönüş alamadım
saniyesi saniyesine tıkladım ödeme ekranına kadar bıle geldim ama olmadı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaklasık 3 sistemdir kasa bekliyorum 3 sistemdir alamadımm ama buna cok umutlanmıştım nakit avans cektım pc basında bekledım saniseyle tıkladık ödeme kısmında bana kod sordu ödeme kısmını tamamlayamadım sonra site çöktü.Millet 2 şer tane alırken sitede ben bir taneyi almayı beceremedim. Mağazaya gittim o kadar sıra vardıki bana gelene kadar gene bitti 12 saat içinde iki kere umutlarım tükendi. Artık sistem beklemiyorum gidiyorum avm de kazıklanmaya eyw.
Nasip diye söylenip geçeceksin. Yapacak bir şey yok. Adamın çoluğu çocuğu var. Allah bir yerden çıkarır.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
Maalesef hocam ihtiyacı olan alamıyor ne yazık ki. Fırsatçılar ekmeğine yağ sürüyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş

SametSW

80+ Bronze
Birini gördüm sahibinden de aynı sistemi 19kya satıyordu alamayanlar için anlamadım dolandırıcı mi değil mi diye söyle yazıyordu Şansımı denemek için girdim ve aldım ihtiyacım yok aynı fiyattan vereceğim diye bugün bakındım bulamadım satmış herhalde

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Selim
Araba piyasası gibi 0 dan yüksek fiyata ikinci el koydular vatandaşın umrunda değil kapış kapış aldılar sürü psikolojisi ile 👍 arz talep varken adamlar niye fiyatları düşürsün ? Atatürk zamanında ülkede para yoktu mermiyi yerde ki kovanlarla dolduruyorlardı tüm yurt kuru ekmek yedi vatanı ayağa kaldırmak için fedakarlık yaptı ve yeni yüzyıl bu fedakarlıklar sayesinde şahlandı. Şimdi herkes yatarken para gelsin derdinde. Demek istediğim vatandaş fedakarlık yapacak almayacak bu tarz satıcılardan bilgisayar ellerinde kalacak arz talep dengesi değişecek mecburen fiyatları düşürcek 👍 20 bine hazır sistemleri toplayıp 28 bine koyuyorlar ve bilmeyen insanlar bunları alıyor 😄 adam tabi bot kurar tüm sistemleri toplar arz talep var çünkü 👍👍

SametSW

80+ Bronze
Araba piyasası gibi 0 dan yüksek fiyata ikinci el koydular vatandaşın umrunda değil kapış kapış aldılar sürü psikolojisi ile 👍 arz talep varken adamlar niye fiyatları düşürsün ? Atatürk zamanında ülkede para yoktu mermiyi yerde ki kovanlarla dolduruyorlardı tüm yurt kuru ekmek yedi vatanı ayağa kaldırmak için fedakarlık yaptı ve yeni yüzyıl bu fedakarlıklar sayesinde şahlandı. Şimdi herkes yatarken para gelsin derdinde. Demek istediğim vatandaş fedakarlık yapacak almayacak bu tarz satıcılardan bilgisayar ellerinde kalacak arz talep dengesi değişecek mecburen fiyatları düşürcek 👍 20 bine hazır sistemleri toplayıp 28 bine koyuyorlar ve bilmeyen insanlar bunları alıyor 😄 adam tabi bot kurar tüm sistemleri toplar arz talep var çünkü 👍👍
Aynen öyle arabalarda da almadılar 2. Elleri fiyatları gözle görülür şekilde düştü birazda olsa aynı şekil devam etseler ne iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom