Neler Yeni

12 SAATTE İKİ KERE KAHROLDUM

Yaklasık 3 sistemdir kasa bekliyorum 3 sistemdir alamadımm ama buna cok umutlanmıştım nakit avans cektım pc basında bekledım saniseyle tıkladık ödeme kısmında bana kod sordu ödeme kısmını tamamlayamadım sonra site çöktü.Millet 2 şer tane alırken sitede ben bir taneyi almayı beceremedim. Mağazaya gittim o kadar sıra vardıki bana gelene kadar gene bitti 12 saat içinde iki kere umutlarım tükendi. Artık sistem beklemiyorum gidiyorum avm de kazıklanmaya eyw.
Ödeme sayfasındaki bug yüzünden bende alamadım 30 35 dk kod gelmesini bekledim herhangi bir kod gelmedi en son f5 attım bu seferde sepetten silindi ama peşini bırakmadım sürekli f5 atıp en sonunda alabildim sistemi ilk alamamam ödeme sayfasında taksit simgesinin olmaması bundan dolayı alamadım tamamen itopya kaynakli durum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Selim
Aynen öyle arabalarda da almadılar 2. Elleri fiyatları gözle görülür şekilde düştü birazda olsa aynı şekil devam etseler ne iyi olur
Vatandaş aç gözlü kendi elleriyle piyasa bu hale geldi. 1992 yıllarında çin cumhuriyeti batıyordu o dönemin lideri yeni çin ekonomisi getirdi şuan süper güç olmaya aday ülke 👍 Çin tarihine bakın belli dönemlerde halk fedakarlık yaptı ve çalıştığı parayı almadı devletin kasasında durdu yani bedava çalıştı halk. Tarlası olan devlete verdi ve bu fedakarlık sonrası yükseliş dönemine girdiler ve buna benzer tablolar çok var ama bizim millet beleş para gelsin ya da vatandaşımizi nasıl soyalım da daha çok para kazanırız kafasında bu yüzden üzülmüyorum fiyatlar yükseldiği zaman 👍 kendi elleriyle yaptılar bunları şimdi acısını kendileri çekecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom