Neler Yeni

12. Sınıf Oluyorum ve ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.

ahenk'

80+ Silver
Hocam senin işin daha kolay o zaman hiç fen derslerine bakmana gerek yok ayt için. Bu seninki bebek işi demek değil aksine fencilere oranla toparlaman daha mümkün demek. Çünkü fen derslerinde konuyu öğrenmek yetmiyor bir de dolu test çözmen lazım soru kalıplaırnı da öğrenmen lazım.
Hocam yarın rehber öğretmenime danışacağım. Onun da bir fikrini alacağım. Dershane konusu kritik benim için. Bu yaz tyt başlayıp yarılasam bile büyük kârdır benim için.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Peki dershaneye gitmeli miyim ? Birinin beni ittirmesi lazım çünkü. İlk başlarda o otoriteyi sağlayamam diye düşünüyorum. Bir de ailevi birçok sıkıntımız var yani 2 gün okula gidiyoruz onda bile motive oluyorum dershane etki eder bence
Hocam dershaneler para söğüşlüyor sadece pek motive ettikleri yok. Tabii siz bilirsiniz hiçbir işe yaramıyorlar demiyorum ama soru çözümü oluyor mesela, herkes test çözeceği bir ortam anında gidip hocaya sorabiliyorsun yapamadıklarını mükemmel her şey. Sonra arka 4'lü brawl stars oynamaya başlıyor ve herkes onların etrafına toplanıyor gürültü patırtı hoca da bir şey demiyor çıldırıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yarın rehber öğretmenime danışacağım. Onun da bir fikrini alacağım. Dershane konusu kritik benim için. Bu yaz tyt başlayıp yarılasam bile büyük kârdır benim için.
Hocam bitirebilmen bile mümkün.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Her tm öğrencisi gibi psikoloji. Alternatif olarak ise siyaset bilimi.
Kitap okumuyorsan kesinlikle başla çünkü TYT'de zaman kısıtlı ve Türkçe soruları çok uzun oluyor. Kitap okuyarak okumanı hızlandır.
Kendine bir çalışma planı oluştur. Öncelikle sıkılmayacağın kadar bir süreyle başla 2-3-4 saat olur başlarda sonra alıştıkça uzatırsın süreyi.
Bol bol paragraf sorusu çöz çok avantajı oluyor.
Bu yaz kesinlikle TYT'yi bitir çok rahatlarsın.
Her ay sonu en az 1 deneme çöz eksiklerini gör, ona göre eksiklerine çalışırsın.
YouTube'da çok kaliteli ders anlatan hocalar var onlara bakabilirsin, şuan aklımda yok çok uzun zaman oldu ben gireli sınava ama o kanallar devam ediyordur mutlaka.
Pes etme, bol şans.

ahenk'

80+ Silver
Hocam dershaneler para söğüşlüyor sadece pek motive ettikleri yok. Tabii siz bilirsiniz hiçbir işe yaramıyorlar demiyorum ama soru çözümü oluyor mesela, herkes test çözeceği bir ortam anında gidip hocaya sorabiliyorsun yapamadıklarını mükemmel her şey. Sonra arka 4'lü brawl stars oynamaya başlıyor ve herkes onların etrafına toplanıyor gürültü patırtı hoca da bir şey demiyor çıldırıyorsun.

Hocam bitirebilmen bile mümkün.
Ablam benden bir yaş büyük ve 12 gün sonra sınava girecek. Ondan tüyolar almaya çalışıyorum. Dediğim gibi yarın dershane hakkında kararımı verip yoluma bakacağım. Bir de sağlam bir program hazırlayacağım nice

Kitap okumuyorsan kesinlikle başla çünkü TYT'de zaman kısıtlı ve Türkçe soruları çok uzun oluyor. Kitap okuyarak okumanı hızlandır.
Kendine bir çalışma planı oluştur. Öncelikle sıkılmayacağın kadar bir süreyle başla 2-3-4 saat olur başlarda sonra alıştıkça uzatırsın süreyi.
Bol bol paragraf sorusu çöz çok avantajı oluyor.
Bu yaz kesinlikle TYT'yi bitir çok rahatlarsın.
Her ay sonu en az 1 deneme çöz eksiklerini gör, ona göre eksiklerine çalışırsın.
YouTube'da çok kaliteli ders anlatan hocalar var onlara bakabilirsin, şuan aklımda yok çok uzun zaman oldu ben gireli sınava ama o kanallar devam ediyordur mutlaka.
Pes etme, bol şans.
Kitap okuyorum. Ayrıca felsefe de araştırıyorum bunun da etkisi oluyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
eğer ütopik bir zekan yoksa özel ders veya kurs gibi ekstralar olmadan iyi bir yer kazanma olasılığın çok yok.

Aware

80+ Silver
Reis tytde konu sormuyorlar, hangi konu uçup gitmiş mesela (konu sormuyorlar dediğim ortaokul matematiğine yakın soruyorlar)
Hocam polinom vs hiç ortaokula yakın değil ?

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Hocam polinom vs hiç ortaokula yakın değil ?
Evet haklısın düzelteyim, bana sorarsan tekrar edilecek konular değil yani türev integral gibi, konuların hepsi gerçekten çok temel olduğu için öyle dedim ama ayt tyt ortak olmayan konuları için dediğim geçerli, ortaokula yakın.

eğer ütopik bir zekan yoksa özel ders veya kurs gibi ekstralar olmadan iyi bir yer kazanma olasılığın çok yok.
Ne alaka hocam var, sadece benim bir sürü arkadaşım var hiçbir yere gitmeden ilk 10kya girecek netleri yapıyorlar

Aware

80+ Silver
Evet haklısın düzelteyim, bana sorarsan tekrar edilecek konular değil yani türev integral gibi, konuların hepsi gerçekten çok temel olduğu için öyle dedim ama ayt tyt ortak olmayan konuları için dediğim geçerli, ortaokula yakın.

Ne alaka hocam var, sadece benim bir sürü arkadaşım var hiçbir yere gitmeden ilk 10kya girecek netleri yapıyorlar
Hocam aslında zor değil ama korku bitiriyor insanları .

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Hocam aslında zor değil ama korku bitiriyor insanları .
Çok doğru, insanları sıralamaya dayalı, acımasız ve alternatifsiz saçma sapan bir eğitim düzenimize borçluyuz her şeyi.

Aware

80+ Silver
Çok doğru, insanları sıralamaya dayalı, acımasız ve alternatifsiz saçma sapan bir eğitim düzenimize borçluyuz her şeyi.
Herkes kazanamazsan sanayi vs diyor kasiyer olursun diyor ama sokağa çıktığımız da mezunların geneli rastgele mezun olmuş insanlar tm bölümünde 200 bin sıralama yapıp işsiz kalınca suç atıyorlar başkasına.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Haziran 1'de TYT başladım, Matematik %30 fen derslerinin hepsi %20 bitti. Türkçe sona bıraktım. Temmuz sonuna kadar TYT bitirmeyi amaçlıyorum, bence TYT'yi 12'ye kadar rahat bitirirsin.

Top Bottom