EvetBilgi işlem olarak stajyerlik yapıyorum fakat 7 aydır staj defterini doldurmadım. Doldurmazsak sınıfta mı kalıyoruz?
Her ara tatilde kontrol ediyorlar diye biliyorumBilgi işlem olarak stajyerlik yapıyorum fakat 7 aydır staj defterini doldurmadım. Doldurmazsak sınıfta mı kalıyoruz?
Bizim hocalarda darlıyordu doldurun diye, stajın son günleri doldurdum, zaten çoğu günün standart geçiyor aynısını yaz gitsin çok bakmıyorlarBilgi işlem olarak stajyerlik yapıyorum fakat 7 aydır staj defterini doldurmadım. Doldurmazsak sınıfta mı kalıyoruz?
Defterden de not alıyorsun, şimdiden başlarsan yetiştirirsin benim arkadaşlarda doldurmuyor çoğu. İlk doldurmaya başlayan benim şimdi rahat rahat takılıyorum. İmza, kaşe işi vesaire var çünkü ve eğer örneğin birkaç satır yazıp sayfanın %75'i boş olunca resim istiyorlar. Önemsediklerinden değil zaten kendileri de söyledi boş durmasın diye. Bende aynı bölümde staj görüyorum ama okuldan okula hocaların kriterleri değişiyor.Bilgi işlem olarak stajyerlik yapıyorum fakat 7 aydır staj defterini doldurmadım. Doldurmazsak sınıfta mı kalıyoruz?
Seneye sadece okula gelirsin. Ama 12. Sınıfı tekrarlarsın bütün beceri sınavı staj defteri vb. Gerekli dökümanları onlara mutlaka ver.Bilgi işlem olarak stajyerlik yapıyorum fakat 7 aydır staj defterini doldurmadım. Doldurmazsak sınıfta mı kalıyoruz?