Neler Yeni

12.sınıfa geçicem ama sorumluluk sınavını geçemiyorum

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
2 tane sorumluluğum var biri edebiyat biri ingilzice edebiyatı geçerim ama ingilizce imkansız gibi bir şey ben bunu 12 de veremesem ne olucak
reis başlığı görünce haykırarak girdim 11 de 9 tane sorumluluktan kaldım 38 ortalamayla derslere girememiştim hepsini adam gibi çalışıp tekte verdim matematikte çok zorlandım daha 1 hafta oldu girip vereli :D veremesem diploma alamıyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim kimya öğretmenimiz şöyle söylemişti diploma alamazsın şayet üni kazanır üniye gidersen 1.dönemi okuyodun herhalde(bunu yapmayıp sorumluluğu veripte gidilebilme şartı olabilir) eğer o zaman da veremezsen okuldan yolluyolar ne elinde diploman oluyo üniden paketleniyon
diploma almak için illa hepsinden geçiceksin merak etme 12 de konuları veriyolar falan diycem şimdi gevşersin çalışmazsın bu sefer geçirmezler de ortada kalırsın

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ingilizce o kadar zor değil bro ben otelde çalışıyorum dilersen yardımcı olayım bilmediğin herhangi bir şey varsa
Ingilizcem baya kötu kelime bilgim yok onuda nasıl yapcağimi bilmiyorum

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
bro kelime bilgisi açısından istiyosan eğer öğrenmen gereken kelimeleri 2-3 defa dinle 2-3 defa oku 2-3 defada yaz klasik bi teknik ama gerçekten işe yarıyo ben çoğu kelimeyi bu şekilde ezberledim sağlıklı oluyo

zamanları falan bilmiyorum diyosan pekiştirmen alışman lazım uğraş gerektiriyo her şey

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bro kelime bilgisi açısından istiyosan eğer öğrenmen gereken kelimeleri 2-3 defa dinle 2-3 defa oku 2-3 defada yaz klasik bi teknik ama gerçekten işe yarıyo ben çoğu kelimeyi bu şekilde ezberledim sağlıklı oluyo

zamanları falan bilmiyorum diyosan pekiştirmen alışman lazım uğraş gerektiriyo her şey
Kelime bilsem cok rahat yaparim anliyorum mesela konuşamıyorum kanser oluyorum

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
2 tane sorumluluğum var biri edebiyat biri ingilzice edebiyatı geçerim ama ingilizce imkansız gibi bir şey ben bunu 12 de veremesem ne olucak
Dersleri verene kadar mezun olamazsın bir şey olmaz

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Kerem Eldes
Bir şey sorucam ben mezun oldum da sorumluluk tam olarak ne, konularda görüyorum ama hiç duymadım.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
üniversite ne olucak sadece ingilizce yüzünden gidemiycekmiyim
sadece 1. dönemini okuyabilirsin eğer 1. dönemin sonunda dersleri vermemiş olursan gittiğin üniversiteden olursun boşa gider yani

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
ahh ahh anılarım aklıma geldi 9. dil anlatımdan sorumlu olarak geçmiştim taa 12. sonunda mezun olcağım zaman vermiştim duygulandırdın beni :D

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
üniversite ne olucak sadece ingilizce yüzünden gidemiycekmiyim
seçim yaparsın ama mezun olana kadar kayıt yapamazsın. Bazı üniversiteler bu konuda esnek üniversitenin ilk dönemine kadar süre verebiliyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,260
Üyeler
167,630
Son üye
hydraa0012
Top Bottom