Gurkanpiro
80+ Platinum
pahalı ama butcesı olan varsa degerlendırılmelı268.985,60 Türk Lirası yok çok zor 100fln okeyde çok zor
pahalı ama butcesı olan varsa degerlendırılmelı268.985,60 Türk Lirası yok çok zor 100fln okeyde çok zor
F1 eğitim vizesien basit hangi vizeyi almalıyız
aynen öylepahalı ama butcesı olan varsa degerlendırılmelı
hocam suan lisedeyim lise basvurusu yapsam kabul ederlermiOkurken çalışabiliyorsunuz ve okul bitince size 1 yıl oturum ve çalışma izni veriyorlar.Daha sonra iş bularak EB3 vizesi alabilirsiniz.Bu arada yeşil kart almaya çalışırsınız.Kaçak gidenler bile oturum alabiliyorlar.O kadar da zor değil.Önemli olan ABD'ye adım atmak ve yaşamak.Sonra statü değişikliği.Green Card başvurularını her sene ihmal etmeyin.
Onu hiç araştırmadım ama koleje mail atarak sorabilirsin.hocam suan lisedeyim lise basvurusu yapsam kabul ederlermi
sagolun hocam ınsallah deneyecegım bu soyledıklerınızOnu hiç araştırmadım ama koleje mail atarak sorabilirsin.
hocam ben buraya numarami verdim bisey olurmu acabahttps://www.onedu.com.tr/community-college/
Bu siteyi dikkatlice inceleyin.Takıldığınız yer olursa mail gönderin.Yardımcı olacaklardır.Ayrıca ABD'ye kolej okumak için gittiğinizde yine hem çalışarak hem okuyarak 4 senelik üniversite bile bitirebilirsiniz.
Yok olmaz en fazla katılım için arayabilirler.hocam ben buraya numarami verdim bisey olurmu acaba
sagolun gece gece korktumYok olmaz en fazla katılım için arayabilirler.
Okuma hevesi bırakmadılar ki. Okul dediğin gerçekten bir şeyler öğrendiğin ezbere değilde mantığa dayalı kendi başına yapbozu birleştirdiğin "eğitim-öğretim" aldığın. yeri gerektğinde eğlenebildiğin yerdir..Üniversitede inş bir şeyler yaparız olmadı ondan sonra inş
Malesef hocam - ne yapmalı-ülkenn psikolojisi bozk zaten.Gençlik ne acaba yeniyor mu ? Hayatımızı bitirdiler.
hocam dediklerime birazcık gülebilirsiniz ama duolingo english test diye bir test var ve eğer onu başarıyla geçerseniz size sertifika veriyor ve yurt dışındaki çoğu okul kabul ediyor o sertifikayı tabi testi geçmeniz için baya İngilizce de ilerlemiş olmanız lazımMerhabalar ben 17 yaşındayım vee bilirsiniz bir çok kişi gibi ülkeden kaçmaya çalışan bir gencim. İngiltere de "computer science" okumak istiyorum(kısmetse aetık) 12.sınıfa geçtim ve dil öğreniyorum yani A1-A2 derece pes etmeden ilerlemeye çalışıyorum normalde dil okuluna gidip 2 ay öğrenim görüp/ilegal çalşp oraya yerleşmeye çalışacaktım bu yol üniversite lisans/yükseklisans yerine daha uygun ama pek olası değil çalışıp ücretleri karşılamak vs her neyse bana ne önerirsiniz ben şuan ingilizce öğreniyorum geç kalmışmıyımdır ve harbiden çok pahalı bir ülke burs alma imkanım var mıdır hiç bir etkinliğe katılmadım şimdiye kadar fırsat bulamadım aslında.. Ben referans niyet mektuplarından halledermiyim veya sosyal gönülşük projeleirni alabilirmiyim bu son dönem(12.sınıf). Uzun oldu yardımcı olur musunuz- buraya kadar bile okumuşsanız çok teşekkür ederim..
oyle sıtelerde kolay ıngılızce ogrenebılcegınız sanmam cok zorhocam dediklerime birazcık gülebilirsiniz ama duolingo diye bi uygulama var orda english test diye bir program var eğer onu başarıyla geçerseniz size sertifika veriyor ve yurt dışındaki çoğu okul kabul ediyor o sertifikayı tabi testi geçmeniz için baya İngilizce de ilerlemiş olmanız lazım
hocam dikkatli okusaydınız ingilizce öğreniliyor demediğimi görebilirsiniz sadece duolingonun yaptığı ve çoğu okulda geçerlli olan bi testi söyledimoyle sıtelerde kolay ıngılızce ogrenebılcegınız sanmam cok zor