Sınava 1 sene falan yok mu? Her ay üstüne fiyat binerken 1 sene sonra fiyatın alabileceğin seviyede duracağının garantisi yok. Ben 15k ya aldım 3 ayda 20k oldu pc. Çok bekleme derim12 sınıfa geçtim fakat laptop lazım olcak peder illa kazan öyle Alcan dedi ilerde pahalanacak dedim dinlemedi sizce sınavdan sonra mı alıyım yoksa şimdi mi
Ben de aynı durumda gibi birşeyim.Bence beklemekten zarar gelmez.Peder öyle diyorsa yapacak bir şey yok hem yeni ürünler çıkar.12 sınıfa geçtim fakat laptop lazım olcak peder illa kazan öyle Alcan dedi ilerde pahalanacak dedim dinlemedi sizce sınavdan sonra mı alıyım yoksa şimdi mi
Peder laptop için harcayacağınız parayı kenara biriktirirken, dolar olarak biriktirirse sorun olmaz.12 sınıfa geçtim fakat laptop lazım olcak peder illa kazan öyle Alcan dedi ilerde pahalanacak dedim dinlemedi sizce sınavdan sonra mı alıyım yoksa şimdi mi
Ben de aynı durumda gibi birşeyim.Bence beklemekten zarar gelmez.Peder öyle diyorsa yapacak bir şey yok hem yeni ürünler çıkar.
Ben de aynı durumda gibi birşeyim.Bence beklemekten zarar gelmez.Peder öyle diyorsa yapacak bir şey yok hem yeni ürünler çıkar.
Var zatenPeder laptop için harcayacağınız parayı kenara biriktirirken, dolar olarak biriktirirse sorun olmaz.
Varsa bir problem yok, dolarda tutun dolar düşse de çok fazla bir şey kaybetmezsiniz. Tl de bırakırsanız risk almış olursunuz. Çünkü yerel seçimlerden sonra alacaksınız gibi gözüküyor.Var zaten