Neler Yeni

Çözüldü✓ 12 sınıfa geçtim fakat

Emre0292

80+
12 sınıfa geçtim fakat laptop lazım olcak peder illa kazan öyle Alcan dedi ilerde pahalanacak dedim dinlemedi sizce sınavdan sonra mı alıyım yoksa şimdi mi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Yusuf Kaplan
12 sınıfa geçtim fakat laptop lazım olcak peder illa kazan öyle Alcan dedi ilerde pahalanacak dedim dinlemedi sizce sınavdan sonra mı alıyım yoksa şimdi mi
Sınava 1 sene falan yok mu? Her ay üstüne fiyat binerken 1 sene sonra fiyatın alabileceğin seviyede duracağının garantisi yok. Ben 15k ya aldım 3 ayda 20k oldu pc. Çok bekleme derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Ben de aynı durumda gibi birşeyim.Bence beklemekten zarar gelmez.Peder öyle diyorsa yapacak bir şey yok hem yeni ürünler çıkar.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Peder laptop için harcayacağınız parayı kenara biriktirirken, dolar olarak biriktirirse sorun olmaz.

Rulep

80+ Gold
Alacağın bilgisayarı söyle seneye kaç paraysa versin yapacak bir şey yok

Emre0292

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı durumda gibi birşeyim.Bence beklemekten zarar gelmez.Peder öyle diyorsa yapacak bir şey yok hem yeni ürünler çıkar.

Peder laptop için harcayacağınız parayı kenara biriktirirken, dolar olarak biriktirirse sorun olmaz.
Var zaten

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Varsa bir problem yok, dolarda tutun dolar düşse de çok fazla bir şey kaybetmezsiniz. Tl de bırakırsanız risk almış olursunuz. Çünkü yerel seçimlerden sonra alacaksınız gibi gözüküyor.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,811
İsim
Lokman Doğan
laptop fiyatları çok artmıyor ya telefon gibi 1 yılda
seneye 4000 ekran kartlı alırsın şu an alsan oyun oynar sınavını kötü geçirirsin

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Bence almak için acele etmenize gerek yok. Dolar daha 1 yıl bu seviyelerde sabitlenir. Kredi vermeyi bıraktıkları için enflasyonun daha artacağını düşünmüyorum. Hele faizler daha da artarsa düşebilir

Top Bottom