Bende de çok yakın bir sistem var hatta ekran kartım ATI 512Mb ama far cry 3 drop girmeden sıkılmadan oynamıştım bi dene benceİyi forumlar arkadaşlar. Doğru okudunuz 12 yıllık. Sistemim şöyle:
2 GB RAM,
Zotac NVIDIA GeForce 9500GT 1 GB 128 bit,
Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz
Windows 10 kullanıyorum.
Assassin's Creed, GTA, Sleeping Dogs, Mafia, Call Of Duty, Saints Row, CS gibi oyunlar yazmazsanız gerçekten sevinirim.
İyi forumlar.
warband zaten 3600x istiyordu unutmuşumadamda 2gb ram 1gb ekran karti var warband diyorsun
Marioİyi forumlar arkadaşlar. Doğru okudunuz 12 yıllık. Sistemim şöyle:
2 GB RAM,
Windows 10 kullanıyorum.
Assassin's Creed, GTA, Sleeping Dogs, Mafia, Call Of Duty, Saints Row, CS gibi oyunlar yazmazsanız gerçekten sevinirim.
İyi forumlar.
fpwarband zaten 3600x istiyordu unutmuşum
baranokay,İyi forumlar arkadaşlar. Doğru okudunuz 12 yıllık. Sistemim şöyle:
2 GB RAM,
Windows 10 kullanıyorum.
İyi forumlar.
Profilimdeki oyuna bakabilirsin S4 League Remmants diye aratarak internette bulabilirsinİyi forumlar arkadaşlar. Doğru okudunuz 12 yıllık. Sistemim şöyle:
2 GB RAM,
Windows 10 kullanıyorum.
İyi forumlar.
bitirdim hocam. önermeyin demiştim.Mafia 2
msi p4m900m3.knk işine yarar mı bilmiyorum ama internet te e8200 55 anakartını yaz yardımcı olayım.
Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz LGA775 6 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz LGA775 6 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
spec ops gerçekten muazzam bir oyundu. o nasıl hikayeydi yav hala aklımdan çıkmadı. tekrar oynayabilirim sağol.Spec Ops:The Line
Left 4 Dead 2
Don't Starve Together
sağol hocam bir bakacağım.Rimworld, oyunun yapısına grafiklerine bakma. Steam da ki yorumları oku. Bağımlısı olursun inanılmaz bir oyun.
sağolasın hocam. iyi oyuna benziyor.Profilimdeki oyuna bakabilirsin S4 League Remmants diye aratarak internette bulabilirsin
not funny . ama oynadım.Mario
oynuyorum.Among us
hocam 2 kere bitirdim far cry 3 ü. ilk bitirdiğimde low-medium ayarlarda 30 fps alıyordum. ama yaklaşık 1 yıl önce tekrar oynadığım inanılmaz bir drop yedim. low + 718p anca 30 fps alıyordum. tekrar oynamakta istemiyorum açıkcası.Bende de çok yakın bir sistem var hatta ekran kartım ATI 512Mb ama far cry 3 drop girmeden sıkılmadan oynamıştım bi dene bence
kankam bilgisayar eskiden abimindi. 2016 yılında win 10 yükledi. 2017 de bilgisayar benim oldu. 9. sınıfı bitirene kadar kadar (yani 2019 yazı) sistemde kasma çok azdı. 2019 yazında gelen güncellemeyle çok ağır çalışmaya başladı bilgisayar. windows 7 ye veya 8 e düşürmeyi düşündüm fakat windows 10 a çok alıştım. o yüzden alt bir işletim sistemine geçmek istemedim.baranokay,
Yaklaşık 2 GB RAM'e sahip bir sistem de Windows 10 kullanmamalısınız, Windows 10 boşta neredeyse 1.8 kullanmakta. İşletim sisteminizi Windows 8 veya 8.1'e düşürmeniz önerilir.
CPS3 emülatörü ile o sistemde Street Fighter III Third Strike oynayabilirsiniz.
oynadım. ama bakarım yine sağol.stardew valley
Tüm zorluklarda oynadın mı Spec Ops'u?bitirdim hocam. önermeyin demiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi p4m900m3.
spec ops gerçekten muazzam bir oyundu. o nasıl hikayeydi yav hala aklımdan çıkmadı. tekrar oynayabilirim sağol.
zombili oyunlar hoşuma gitmiyor fazla.
dont starve together almıştım abimle oynarız diye ama 11 ay oldu hala girmedik.
sağol hocam bir bakacağım.
sağolasın hocam. iyi oyuna benziyor.
not funny . ama oynadım.
oynuyorum.
hocam 2 kere bitirdim far cry 3 ü. ilk bitirdiğimde low-medium ayarlarda 30 fps alıyordum. ama yaklaşık 1 yıl önce tekrar oynadığım inanılmaz bir drop yedim. low + 718p anca 30 fps alıyordum. tekrar oynamakta istemiyorum açıkcası.
kankam bilgisayar eskiden abimindi. 2016 yılında win 10 yükledi. 2017 de bilgisayar benim oldu. 9. sınıfı bitirene kadar kadar (yani 2019 yazı) sistemde kasma çok azdı. 2019 yazında gelen güncellemeyle çok ağır çalışmaya başladı bilgisayar. windows 7 ye veya 8 e düşürmeyi düşündüm fakat windows 10 a çok alıştım. o yüzden alt bir işletim sistemine geçmek istemedim.
oynadım. ama bakarım yine sağol.