xyhler
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
İş ve oyun için almayı düşüyorum. Kullanacağım uygulama ''exocad''. Bu bütçede muhtemelen herhangi bir öneri fazlasıyla yeterli olur fakat ilerde uğraşmayı planladığım için tasarım ve render işlerinde de tam performans gösterebilecek seviyede arıyorum. Aşağıya kendimce bazı özellikler yazdım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. (Özelliklere sürekli ''olmalı'' diye belirtmişim de benzer veya farklı tüm önerilerinizi bekliyorum)
Kendim biraz araştırdım ROG Zephyrus G16 (2025) ve Hp Omen Max 16' in modelleri şuana kadar istediklerime en yakın olanlardı
- +32GB Ram olmalı (32GB Ram ne kadar uzun ömürlü olabilir emin olamadım o yüzden üstü olursa daha iyi olur)
- Intel işlemci olmalı ( AMD nin son durumunu bilmiyorum ama tasarımda Intel şart gibi duydum)
- Ekran kartı RTX 5070 Ti ve üstü olmalı
- Min 2TB SSD olmalı
- Tasarımı kibar olmalı hem taşınabilirlik açısından hem de göze hitap ederse mükemmel olur
- Çözünürlük 1920x1080 üzeri olsa güzel olur performans odaklı diye görüntüden feda etmek istemiyorum
- Ekran IPS panel olmalı (laptopun ömrüne çok büyük zararı olmazsa ve yanma problemleri bahsedildiği kadar sorun değilse OLED de olabilir)
Kendim biraz araştırdım ROG Zephyrus G16 (2025) ve Hp Omen Max 16' in modelleri şuana kadar istediklerime en yakın olanlardı
Son düzenleme: