Neler Yeni

120 GB SanDisk SSD yeterli olur mu ?

uAlikata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kara
Selamun aleyküm herkese bilgisayarımın harddiski çöp oldu işlem yapılmıyo şuan kesinlikle,önümüzdeki hafta sandiskin 120gb lik ssdsini almayı planlıyorum tek ssd olucak durumumdan dolayı 120 lik almayı düşünüyorum valorant google chrome ve discord yükleyeceğim sadece sizce yeterli olur mu? İyi forumlar.

JustPlayer004

80+ Bronze
Selamun aleyküm herkese bilgisayarımın harddiski çöp oldu işlem yapılmıyo şuan kesinlikle,önümüzdeki hafta sandiskin 120gb lik ssdsini almayı planlıyorum tek ssd olucak durumumdan dolayı 120 lik almayı düşünüyorum valorant google chrome ve discord yükleyeceğim sadece sizce yeterli olur mu? İyi forumlar.
sadece valoranta yeterli olur diye düşünüyorum ancak sadece valorant ve belki cs go yüklersiniz daha fazlası olmaz maalesef

Bura.K

80+ Silver
SanDisk SSD modeli olarak Ultra al. PLUS modeli sorunlu bir model.

uAlikata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akiran

80+ Silver
SanDisk'in SSD Plus modeli kronik sorunlu, almayın. Aşağıdaki iki SSD'den birini alabilirsiniz:

uAlikata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SanDisk'in SSD Plus modeli kronik sorunlu, almayın. Aşağıdaki iki SSD'den birini alabilirsiniz:

Attığınız site güvenilirse anında sipariş edicem desteğiniz için teşekkür ederim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Patriot da sorunlu diye biliyorum.

Top Bottom