ona da çözüm varbunlar prizden güç çekiyormuş galiba, yanlış biliyor olabilirim. odamdaki prizlerin hepsi dolu
knk peki bu ürün iyi mi yani fiyatına değer mi?ona da çözüm var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu söyleyeyim ürün cidden güzel, ben 2 hafta önce değiştirecektim,
ama piyasada düzgün hoparlör bulamadım hepsi ışıklı mışıklı sadece gösterişten ibaret.
Bu fiyata bu ürün çok iyi. Ben tavsiye ediyorum 2014den beri kullanıyorum.
Ben bu tip de ki hoparlörleri sevmiyorum çünkü Eminönün'de satılanlar gibi tipi var 5 10 15 tl gibi fiyatlara satılıyordu.Yorumları inceledim usb girişli olduğu için gücü anakarttan alacak dolayısıyla bu yüzden anakarttan aldığı güç verimsiz yazmışlar.
Hoparlör kablosunu telefon şarj cihazına takınca daha yüksek verim almışlar.
Yani kullandığın prizde telefonu şarj ediyorsan, o cihaza takarak daha yüksek verim alabilirsin.
Veya Anakarttan Anakarta değişir, belki sende öyle sorun olmaz verimli kullanırsın.
teşekkürler ilgin içinYorumları inceledim usb girişli olduğu için gücü anakarttan alacak dolayısıyla bu yüzden anakarttan aldığı güç verimsiz yazmışlar.
Hoparlör kablosunu telefon şarj cihazına takınca daha yüksek verim almışlar.
Yani kullandığın prizde telefonu şarj ediyorsan, o cihaza takarak daha yüksek verim alabilirsin.
Veya Anakarttan Anakarta değişir, belki sende öyle sorun olmaz verimli kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu tip de ki hoparlörleri sevmiyorum çünkü Eminönün'de satılanlar gibi tipi var 5 10 15 TL gibi fiyatlara satılıyordu.
Bu ürün de bana öyle bir izlenim verdi o yüzden ben bu ürünü tercih etmezdim.