Neler Yeni

1200 TL KLAVYE + KULAKLİK ONERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Uzunerr
Bütçe
1200
1200 Tl bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.
aynen oyle.PNG

TamerKs

80+ Silver
1200 TL bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.Alıntıyı görüntüle
Sipariş vermek üzeresin gibi, öğle gibi konuyu yükselt yardımcı olurlar. Kulaklık standını önermem çünkü hep kulaklık ile birlikte düşüyor, veya kulaklığı çok tabak koyman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Uzunerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Standi ben koymadim yaninda sepete ekleniyor

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1200 TL bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.
550tl rampage klavye verilmez o klavye ye de verilmez bence
bu linkler çok daha iyi
bunlar daha iyiii

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Uzunerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
550tl rampage klavye verilmez o klavye ye de verilmez bence
bu linkler çok daha iyi
bunlar daha iyiii
kanka AOC un oyunla bir alakasi dahi yok ondan güvenemiyorum Rampage en azindan oyun ekipmanlari üretiyor

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bu ikiliyi tavsiye ederim.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
kanka AOC un oyunla bir alakasi dahi yok ondan güvenemiyorum Rampage en azindan oyun ekipmanlari üretiyor
aman hocam bu dediklerinizi duymamış olayım o attığım klavye kesinlikle o rampage klavyeden daha iyidir

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hocam umarım dalga geçiyorsundur.Aoc oyun ekipmanları üreten bir marka uzun süredir,Rampage ise çin ürünlerine marka basıp satan bir firma.
aman hocam bu dediklerinizi duymamış olayım o attığım klavye kesinlikle o rampage klavyeden daha iyidir
Bu bütçede Hp omen encoder daha iyi olur,cherry mx switchlere sahip kaliteli bir klavye.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
TAMAM SENİN DEDİĞİN OLSUN SIRF 2 3 TELEFONDA TELEVİZYONDA REKLAMLARDA GÖRDÜN DİYE BİR MARKANIN ÜRÜNLERİNİ DİĞER ÜRÜNLERDEN DAHA ÜSTÜN TUT BU KAFAYLA DEVAM F5 ÇEK ŞİMDİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Uzunerr
Kanka harbi dalga geçiyorum gibi olmuş ama ben AOC u oyuncu monitorlerinden başka hiç bir konuda gormedim galiba benim ayibim
Mesaj otomatik birleştirildi:

TAMAM SENİN DEDİĞİN OLSUN SIRF 2 3 TELEFONDA TELEVİZYONDA REKLAMLARDA GÖRDÜN DİYE BİR MARKANIN ÜRÜNLERİNİ DİĞER ÜRÜNLERDEN DAHA ÜSTÜN TUT BU KAFAYLA DEVAM F5 ÇEK ŞİMDİ
Hayir belki bilmiyorum zaten her şeyi bilsem buraya forum açmam güzel dil kullanamiyosan forum kullanma derim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Cherry MX

Wireless kulaklık. (Kablolu modu da var)

Böyle tam 1200 tl

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
1200 TL bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.Alıntıyı görüntüle
James Donkey 712 lityum mıknatıslı rampage kb-R19 klavye ikisinide kullanıyorum çok memnunum özellikle klavyeden

Top Bottom