https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1586013909.html1200 TL mekanik klavye önerir misiniz yurt dışından gelmesi önemli değil
steelseries knk güvenebilirsin steelseries’eHocam bunda birden fazla tuşa basma varmı squadda deli oluyorum
önerdiğin klavye 1200 TL'ye berbat ötesi anca 600-700 tl olsa düşünülebilir bu fiyatlara membrane alsam oturur ağlardım ayrıca arkadaşın dediği birden fazla tuşa basma olayı mekanik klavyelerde var senin attığın klavyede adam 3. tuşa basmaya çalıştığında algılamicaksteelseries knk güvenebilirsin steelseries’e
Buarada hocam bu sabahta konu açmılardı burayada bakabilirsin:1200 TL mekanik klavye önerir misiniz yurt dışından gelmesi önemli değil
Hangi switch almalıyımbütçe çıkarsa 1400 civarına geliyor ilk kullanıcı kuponuyla turkey direkt postayı seçmen lazımGAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Only US$52.99. GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron optical...www.banggood.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerdiğin klavye 1200 TL'ye berbat ötesi anca 600-700 TL olsa düşünülebilir bu fiyatlara membrane alsam oturur ağlardım ayrıca arkadaşın dediği birden fazla tuşa basma olayı mekanik klavyelerde var senin attığın klavyede adam 3. tuşa basmaya çalıştığında algılamicak
hocam klavye önerisi yapma bence attıklarının hiçbiri o paralara alınmayacak klavyelerBuarada hocam bu sabahta konu açmılardı burayada bakabilirsin:
1000 TL KLAVYE ÖNERİSİ
Merhaba arkadaşlar 1000 TL gibi bir bütçem var. Aklımda aşağıdaki iki klavye var sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka bir öneriniz var mı ? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13391...forum.donanimarsivi.com
bütçe varsa sarı fps oyunlarında en iyisi ondan sonra red geliyor blue çok sesli rahatsız eder belli bir süre sonra ben brown kullanıyorum redle benzer ama farkı tuşa bastığını hissediyorsun red daha linearHangi switch almalıyım
Peki sarı bütçemi aşıyor brown mu tercih edersiniz yoksa red mi?hocam klavye önerisi yapma bence attıklarının hiçbiri o paralara alınmayacak klavyeler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe varsa sarı fps oyunlarında en iyisi ondan sonra red geliyor blue çok sesli rahatsız eder belli bir süre sonra ben brown kullanıyorum redle benzer ama farkı tuşa bastığını hissediyorsun red daha linear
ben brownı merak ettiğimden aldım ama red daha çok hoşuma gitti bu biraz kişisel aslındaPeki sarı bütçemi aşıyor brown mu tercih edersiniz yoksa red mi?
rica ederim hocam hayırlı olsun şimdidenTamamdır hocam şuan da videosunu izliyorum çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum)