Neler Yeni

Çözüldü✓ 1200 TL klavye önerisi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Peki sarı bütçemi aşıyor brown mu tercih edersiniz yoksa red mi?
brown tactile, red linear. tactile rekabetçi oyunlarda biraz daha yavaş tepkiler verebilir. rekabetçi oyunlarda linear tavsiye ederim. Bir de yellow olan 3 dolar daha pahalı sanırsam bence paraya kıyıp gateron yellow almak en mantıklısı

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Asil
hocam klavye önerisi yapma bence attıklarının hiçbiri o paralara alınmayacak klavyeler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe varsa sarı fps oyunlarında en iyisi ondan sonra red geliyor blue çok sesli rahatsız eder belli bir süre sonra ben brown kullanıyorum redle benzer ama farkı tuşa bastığını hissediyorsun red daha linear
Hocam ben zamanın bazılarını arkadaşlarımdan falan kullanmıştım hem onlar memnun hemde ben beğenmiştim tabii şuanın piyasasıyla o zamanınkisi aynı değil, ben memnun olduğum ve fiyatına deyebileceğini düşündüğüm için paylaştım yanlış anlaşılmasın.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam ben zamanın bazılarını arkadaşlarımdan falan kullanmıştım hem onlar memnun hemde ben beğenmiştim tabii şuanın piyasasıyla o zamanınkisi aynı değil, ben memnun olduğum ve fiyatına deyebileceğini düşündüğüm için paylaştım yanlış anlaşılmasın.
attığın mekanik olanların switch kalitesi pekte iyi değil o fiyatlara daha iyi ürünler varken tercih edilmesi saçma olur ondan öyle dedim kabalık ettiysem kusura bakma hocam iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom