Çözüldü✓ 1200 TL klavye önerisi

Peki sarı bütçemi aşıyor brown mu tercih edersiniz yoksa red mi?
brown tactile, red linear. tactile rekabetçi oyunlarda biraz daha yavaş tepkiler verebilir. rekabetçi oyunlarda linear tavsiye ederim. Bir de yellow olan 3 dolar daha pahalı sanırsam bence paraya kıyıp gateron yellow almak en mantıklısı

hocam klavye önerisi yapma bence attıklarının hiçbiri o paralara alınmayacak klavyeler
Post automatically merged:

bütçe varsa sarı fps oyunlarında en iyisi ondan sonra red geliyor blue çok sesli rahatsız eder belli bir süre sonra ben brown kullanıyorum redle benzer ama farkı tuşa bastığını hissediyorsun red daha linear
Hocam ben zamanın bazılarını arkadaşlarımdan falan kullanmıştım hem onlar memnun hemde ben beğenmiştim tabii şuanın piyasasıyla o zamanınkisi aynı değil, ben memnun olduğum ve fiyatına deyebileceğini düşündüğüm için paylaştım yanlış anlaşılmasın.

Hocam ben zamanın bazılarını arkadaşlarımdan falan kullanmıştım hem onlar memnun hemde ben beğenmiştim tabii şuanın piyasasıyla o zamanınkisi aynı değil, ben memnun olduğum ve fiyatına deyebileceğini düşündüğüm için paylaştım yanlış anlaşılmasın.
attığın mekanik olanların switch kalitesi pekte iyi değil o fiyatlara daha iyi ürünler varken tercih edilmesi saçma olur ondan öyle dedim kabalık ettiysem kusura bakma hocam iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,218
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri