1.5k olmazmıuzun süre kullanacağım renk fark etmez kötü durmasın yeter %60 olması daha iyi olur switchleri sıkıntı çıkarmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
redragon k617 fizz uzun süre götürür mü
büyük iht olmaz ama yinede atabilir misin bide k617 uzun götürür mü1.5k olmazmı
Garaj online üzerinde veya Hepsiburadada aigo a68e bak derim kablosuz hotswaple.büyük iht olmaz ama yinede atabilir misin bide k617 uzun götürür mü
K617 se Fizz kullandım 4 ay kadar sorun yaşamadım ben ama 300 daha ekleyerek daha iyisini alabilmek varken bence alınmaz.büyük iht olmaz ama yinede atabilir misin bide k617 uzun götürür mü
SteelSeries Apex 3uzun süre kullanacağım renk fark etmez kötü durmasın yeter %60 olması daha iyi olur switchleri sıkıntı çıkarmasın
redragon k617 fizz uzun süre götürür mü
2k ve membran bir klavye oda güzelmiş beSteelSeries Apex 3
peki yay sesi olayı oldu mu ve neyi daha iyi switchleri falan mı veya kablosuz olması mıGaraj online üzerinde veya Hepsiburadada aigo a68e bak derim kablosuz hotswaple.
K617 se Fizz kullandım 4 ay kadar sorun yaşamadım ben ama 300 daha ekleyerek daha iyisini alabilmek varken bence alınmaz.
zamlandı 2kEK871GTR bu paraya alabileceğin en iyi klavye. Benzer özelliklere ve kaliteye sahip başka klavye yok. Connectgame'de 1200 lira olması lazım.
switchleri pek bilmiyorum fakat kablosuz yani ayrı bir havası varpeki yay sesi olayı oldu mu ve neyi daha iyi switchleri falan mı veya kablosuz olması mı
Kötü Mü Sence ?2k ve membran bir klavye oda güzelmiş be
membran bir klavyeye bu parayı vereceğine f75 bulur bütçesini belirtmesine rağmen böyle bir öneri yapmışsın oda ayrı bir kafa neyse.Kötü Mü Sence ?
Aaaa Özür Dilerim Zam Gelmiş Klavyeye Pardonmembran bir klavyeye bu parayı vereceğine f75 bulur bütçesini belirtmesine rağmen böyle bir öneri yapmışsın oda ayrı bir kafa neyse.