1200tl Klavye Önerisi

iiii

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1200
uzun süre kullanacağım renk fark etmez kötü durmasın yeter %60 olması daha iyi olur switchleri sıkıntı çıkarmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redragon k617 fizz uzun süre götürür mü

uzun süre kullanacağım renk fark etmez kötü durmasın yeter %60 olması daha iyi olur switchleri sıkıntı çıkarmasın

1.5k olmazmı

büyük iht olmaz ama yinede atabilir misin bide k617 uzun götürür mü
Garaj online üzerinde veya Hepsiburadada aigo a68e bak derim kablosuz hotswaple.

büyük iht olmaz ama yinede atabilir misin bide k617 uzun götürür mü
K617 se Fizz kullandım 4 ay kadar sorun yaşamadım ben ama 300 daha ekleyerek daha iyisini alabilmek varken bence alınmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: iiii

SteelSeries Apex 3

Garaj online üzerinde veya Hepsiburadada aigo a68e bak derim kablosuz hotswaple.

K617 se Fizz kullandım 4 ay kadar sorun yaşamadım ben ama 300 daha ekleyerek daha iyisini alabilmek varken bence alınmaz.
peki yay sesi olayı oldu mu ve neyi daha iyi switchleri falan mı veya kablosuz olması mı

EK871GTR bu paraya alabileceğin en iyi klavye. Benzer özelliklere ve kaliteye sahip başka klavye yok. Connectgame'de 1200 lira olması lazım.

EK871GTR bu paraya alabileceğin en iyi klavye. Benzer özelliklere ve kaliteye sahip başka klavye yok. Connectgame'de 1200 lira olması lazım.
zamlandı 2k

peki yay sesi olayı oldu mu ve neyi daha iyi switchleri falan mı veya kablosuz olması mı
switchleri pek bilmiyorum fakat kablosuz yani ayrı bir havası var :D

aga k617 beni uzun süre götürür mü ve yay sesi can sıkıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,762
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri