2.el xbox gamepad1200 TL ye pc için gamepad alıcağım bütçeyi 100-150 arttırabilirim eğer beğenirsem birtane daha aynısından alıcağım arkadaşımla beraber aynı bilgisayardan oynamak için önerilerinizi bekliyorum
2. el almaya güvenemiyorum başka önerin varmıdır?2.el xbox gamepad
ve yaşadığım yerde xbox kolu satan birisi yok2. el almaya güvenemiyorum başka önerin varmıdır?
bir arkadaşım onu kullanıyordu ondan 2 tane alsam aynı anda ikisinide kullanabilirmiyimMsi gc20
8bitdo ultimate c gamepad1200 TL ye pc için gamepad alıcağım bütçeyi 100-150 arttırabilirim eğer beğenirsem birtane daha aynısından alıcağım arkadaşımla beraber aynı bilgisayardan oynamak için önerilerinizi bekliyorum
2 Tane usb portunuz varsa kullanırsınız.bir arkadaşım onu kullanıyordu ondan 2 tane alsam aynı anda ikisinide kullanabilirmiyim
başka biri daha önermişti ama annem böyle sitelerden almak istemedi güvenemiyormuş8bitdo ultimate c gamepad
Bende bi aralar gamepad almayı düşünüyorum, bu marka çok önerildi bana
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.banggood.onelink.me
başka öneri gelmezse bu arkadağın dediğini alıcağım 2-3 gün zamanım bir öneriniz olursa söylerseniz sevinirimMsi gc20