Neler Yeni

PC için Gamepad önerisi

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
xbox da kullandım dualsense de açık ara fark ile dualsense öneriyorum. eski bağlantı sorunu falan kalmadı hiç kopma vs. yaşamıyorum. güncellemeler ile düzelttiler. neredeyse her gün fifa oynayan birisiyim. merak edip soracağın soru varsa sorabilirsin.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
xbox da kullandım dualsense de açık ara fark ile dualsense öneriyorum. eski bağlantı sorunu falan kalmadı hiç kopma vs. yaşamıyorum. güncellemeler ile düzelttiler. neredeyse her gün fifa oynayan birisiyim. merak edip soracağın soru varsa sorabilirsin.

Arkadaşların attığı XBox'ta karar kıldım ama sorayım.
Fifa dışında farklı oyunlarda da denediniz mi?
Ben nerdeyse her gördüğüm 3D platform oyununu alıyorum oynuyorum.
Birde internet üzerinde 3.450 TL'lere kadar fiyatlar var DualSense'de, bu gönderdiğiniz link onlara göre çok daha pahalı, ne farkı var? +Buda kablosuzmuş, bağlamak için ekstra bir aparata vs. ihtiyaç duyuluyor mu?

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
bu kolların çakması çok fazla o yüzden orijinal olduğuna kesin inandığım yerlerden birini attım. bluetooth ile bağlanıyor ya da kablolu. çoğu oyunu oynamışlığım vardır kol destekleyen oyunların hiç birinde sorun yaşamadım. tercih senin, şuan ikisi de aktif olarak bulunuyor bende. benim tercihim dualsenseden yana olurdu.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
bu kolların çakması çok fazla o yüzden orijinal olduğuna kesin inandığım yerlerden birini attım. bluetooth ile bağlanıyor ya da kablolu. çoğu oyunu oynamışlığım vardır kol destekleyen oyunların hiç birinde sorun yaşamadım. tercih senin, şuan ikisi de aktif olarak bulunuyor bende. benim tercihim dualsenseden yana olurdu.
Anladım hocam, teşekkür ederim. XBox fiyatından dolayı biraz daha cezbetti açıkcası. Yine aybaşına kadar bi düşünücem. Sonrasında ikisinden birini tercih ederim. (y)

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı

pc ile en uyumlu olan gamepad bu. Microsoft türkiye garantili yani apple garanti gibi düşün direk değişim yapıyorlar.
@Bünyamina Xbox kolunu aldım, bu sabah 1.5 saat kadar deneyimleme şansım oldu. Oldukça konforlu geldi elime. Bir tuşun yukarıda olması felan garip olabilir diye düşünüyordum, hiçte öyle olmadı. Elimle tuttuğum gibi alışmam bir oldu. 😁 Bu arada TP-Link ürünü içinde teşekkürler tekrardan, takmamla PC'nin algılaması konsolun direk bağlanması 5 sn.'mi aldı almadı, kopma vs. de yaşamadım.

Bünyamina

80+ Platinum
@Bünyamina Xbox kolunu aldım, bu sabah 1.5 saat kadar deneyimleme şansım oldu. Oldukça konforlu geldi elime. Bir tuşun yukarıda olması felan garip olabilir diye düşünüyordum, hiçte öyle olmadı. Elimle tuttuğum gibi alışmam bir oldu. 😁 Bu arada TP-Link ürünü içinde teşekkürler tekrardan, takmamla PC'nin algılaması konsolun direk bağlanması 5 sn.'mi aldı almadı, kopma vs. de yaşamadım.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Beğenmene sevindim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Merhabalar.

PC'de sadece 3D platform oyunları oynamak için Gamepad alayım diyorum.

Bütçeyi 5k yazdım ama hiç bilgim yok bu konularda.

Beni üzmeyecek, F/P bir Gamepad'e de okeyim.

Bu PS5'in Dual Sense'ine baktım sadece, 3.750 TL civarlarında. PC'ye bağlama konusunda sorun yaşar mıyım yoksa çalışır mı?

Bunu mu alsam yoksa daha uyguna kaliteli bir şeyler var mıdır?
https://www.amazon.com.tr/dp/B087VL...333&creativeASIN=B087VLP2RT&linkCode=asn&th=1 al geç hocam başka arama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,973
Üyeler
164,073
Son üye
kaya4242