Neler Yeni

120hz monitörde 60hz üstüne çıkamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Şeker
Arkadaşlar 120hz dvi ve hdmi çıkışlı bi monitörüm var. Yeni bi pc topladım bu pc de hdmi ve display çıkışları var bundan dolayı şuanlık hdmi ile sadece 60hz alabiliyorum. Elimdeki hdmi ın 240hz e kadar desteği olmasına rağmen.. çünkü monitörüm sadece dvi dan 120hz veriyor hdmi 1 sanırım. İnternetten dvi to display aparatlarına baktım ama pek çözemedim kaç hz vereceğini. Sizce ne aparatı alsam sorunum düzelir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler<3
Monitörümün modeli: Samsung S23A700D

Reav

80+ Silver
Arkadaşlar 120hz dvi ve hdmi çıkışlı bi monitörüm var. Yeni bi pc topladım bu pc de hdmi ve display çıkışları var bundan dolayı şuanlık hdmi ile sadece 60hz alabiliyorum. Elimdeki hdmi ın 240hz e kadar desteği olmasına rağmen.. çünkü monitörüm sadece dvi dan 120hz veriyor hdmi 1 sanırım. İnternetten dvi to display aparatlarına baktım ama pek çözemedim kaç hz vereceğini. Sizce ne aparatı alsam sorunum düzelir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler<3
kaliteli ve 120hz veya fazla hız veren bir dönüştürücü alırsan çözersin net olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaliteli ve 120hz veya fazla hız veren bir dönüştürücü alırsan çözersin net olur benc

kanka link bulabiliyosan atabilir misin rica etsem

Top Bottom