120KG PC KOLTUK ÖNERİSİ !!!!!

2. elde daha güzellerini bulabilirsiniz.

110 kiloyum hawk fab kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

110 kiloyum hawk fab kullanıyorum
Amazonda şuan 3900 tl olması lazım prime day fırsatlarında öyle gördüm

Çok saçma bir şekilde hawk benim 14 kez iptal edildi ne kadar bağlansamda çözüm bulamadılar kredi kartı iyzicodan onay mesajını yazdıktan sonrası onaylanmıyor

Seduna güzel marka aslında hep duyuyorum ve ofis koltukları oyuncu koltuklarından daha rahat o yüzden pişman olmazsın

4 kere müşteri hizmetleri 4 kere banka 2 tane farklı kart ile denedim 14 ayrı iptal siparişim var bu sabah bir kere daha denedim 15 oldu olmuyor yani kafayı yicem

4 kere müşteri hizmetleri 4 kere banka 2 tane farklı kart ile denedim 14 ayrı iptal siparişim var bu sabah bir kere daha denedim 15 oldu olmuyor yani kafayı yicem
Amazon üzerinden alsan belki onaylanabilir.

Kardeşim firma indirimli olarak satın alanlara ürünü göndermiyor galiba. Geçen hb üzerinden 3111 düştüğü için sanki kapıda kabul etmemişim gibi yalan beyan verdiler. Parayı da apar topar iade ettiler. T.H.H 'ne başvurdum uğraştıracam. Ama güvenip almanızı tavsiye etmem.

Geri