Bence onun yerine az vermek isterse bunu alsın;O kadar çıkmana gerek yok bileAerocool Spectro12 12cm FRGB+Molex Bağlantılı Kasa Fanı (AE-CFSPCTR12) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFSPCTR12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm Aydınlatma : FRGB LED Fan Hızı : 1000RPM Fan Yapısı : Hydraulic Bearing Hava Akışı : 35.80CFM Fan...www.teknobiyotik.com
Teşekkürler attığınız modelin arctic ile arasında ne kadar fark vardır 50tl olduğu için 2 tane alıp üst tarafına da koyabilirimO kadar çıkmana gerek yok bileAerocool Spectro12 12cm FRGB+Molex Bağlantılı Kasa Fanı (AE-CFSPCTR12) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFSPCTR12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm Aydınlatma : FRGB LED Fan Hızı : 1000RPM Fan Yapısı : Hydraulic Bearing Hava Akışı : 35.80CFM Fan...www.teknobiyotik.com
Dönme hızları (RPM,) farklı anladığım kadarı ileTeşekkürler attığınız modelin arctic ile arasında ne kadar fark vardır 50tl olduğu için 2 tane alıp üst tarafına da koyabilirim
İki tane istiyorsanız şundan alabilirsiniz.Peki şundan 2 tane alıp hem arkasına hem üst kısmına takmak mı daha mantıklı bahsettiğiniz fanı almak mı?
İstediğimden değil hangisi daha mantıklı olur onu merak ediyorumİki tane istiyorsanız şundan alabilirsiniz.
ya daTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bir arkada bir üstte çirkin durur bence silverstone olanı alırdım ben.İstediğimden değil hangisi daha mantıklı olur onu merak ediyorum
Rgb sini kapatabiliyormuyum acabaBir arkada bir üstte çirkin durur bence silverstone olanı alırdım ben.