Neler Yeni

120mm Fan Etki Eder mi ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Maalesef 1 derece fark ya görürsünüz yada göremezsiniz. Çünkü kartın soğutma yüzey alanı çok ufak.
Hocam 1 derece farkı kışın olayı hakkındamı yoksa 3 fan takınca sonuç 1 derece belki mi demeki istediniz birde ben hep böyle 80 oynamamak için bir şey yapamaz mıyım ?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Hocam 1 derece farkı kışın olayı hakkındamı yoksa 3 fan takınca sonuç 1 derece belki mi demeki istediniz birde ben hep böyle 80 oynamamak için bir şey yapamaz mıyım ?
Kış için demedim aynı koşullarda fan takmanız 1 dereceden fazla fark yaratmaz. Kışın illaki birkaç derece daha düşecektir diye tahmin ediyorum ancak Sırf vauv 2060 diyerek 3000-3300tl giriş sınıfı olan bu tip kartlar satın alınacağına çok kaliteli 5600xt almak yada 1660ti alıp ufak bir oc yapmak çok daha mantıklı olur.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Kış için demedim aynı koşullarda fan takmanız 1 dereceden fazla fark yaratmaz. Kışın illaki birkaç derece daha düşecektir diye tahmin ediyorum ancak Sırf vauv 2060 diyerek 3000-3300tl giriş sınıfı olan bu tip kartlar satın alınacağına çok kaliteli 5600xt almak yada 1660ti alıp ufak bir oc yapmak çok daha mantıklı olur.
Hocam alalı baya olduda yani dediğiniz çok mantıklı ama şuan 2060 her işime yetiyor sadece sıcaklığını bir tık düşürmek istiyorum biliyorum 80 bu karta göre iyi bile ama Undervolt veya kasanın ön camınımı deldirmem lazım çünkü kasama bakarsanız kasam önden hava alamıyor bunu belirtiyim

Mehmet Anıl

80+ Silver
Kartım RTX 2060 ASUS PHOENIX tek fanlı ekran kartı.Witcher 3'te 82 falan görüyor ultra ayarda ama yaşam şartlarıma şunu söyleyeyim yaşadığım yer çok sıcak eğer kışın bu dereceler düşmezse birşeye başvurmak zorundayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga be ne yapalım ozaman :D
hic alma ayrixca o ekran kartini keske almasaydin

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
hic alma ayrixca o ekran kartini keske almasaydin
Hocam çok ucuz geliyordu ama şöyle söyleyim fps cidden hakediyor aldığını ve kışın sıcaklık düşer inşallah çünkü odamda vantilatör klima falan yok tek fan kart yanıyor orda

Top Bottom