Neler Yeni

120mm sıvı soğutma 75 derece normal mi?

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
120MM sıvı soğutmalar bi halta yaramıyor. Çoğu stok fan gücünde.
bu ilk sıvı soğutucum pek iyi bir başlangıç omadı benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence Dark Freezera da geçilebilir ama sözde sizin kaba dediğiniz türden bence baya iyi orası ayrı da kule tipi candır :D
bende dark freezer 94x çift kule den geçtim performansı muazzam iyi fiyarına göre fakat ışıklaı gerçekten insanda göz bırakmıyor

Daha iyi, lakin bir dahaki sefere almadan konu açmayı unutmayın.
bu konuda biraz tavsiye verirsen çok iyi olur açıkası

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
https://www.teknobiyotik.com/dark-f...ogutucu.html?ref=akakce&v=1.52.1#!prettyPhoto Bunun performansı sizin soğutucadan daha iyi olabilir dediğim gibi ilk işiniz macun olsun bir de sonuçta sıvı soğutmanın içinde sıvı var nasıl arabanın yağı suyu değişiyorsa onun da değişmesi lazım tozunun temizlenmesi lazım varsa
ürün çok yeni radyatörde bir toz kırınıtsı dahi yoktu hatta jelatini ben söktüm kutusundan çıkan vidaların hepsi duruyor çok temiz kullanmış kullanan kişi ama sorun üründe zaten bana satarkende işlemcisine yetersşz olduğunu söylemişti

bu ilk sıvı soğutucum pek iyi bir başlangıç omadı benim için

bende dark freezer 94x çift kule den geçtim performansı muazzam iyi fiyarına göre fakat ışıklaı gerçekten insanda göz bırakmıyor

bu konuda biraz tavsiye verirsen çok iyi olur açıkası
Elbette, lakin daha iyi bilen arkadaşlar da bilgilerini paylaşırsa güzel olur. Akıl akıldan üstündür.

Öncelikle bir bütçe belirtir misin?

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
Elbette, lakin daha iyi bilen arkadaşlar da bilgilerini paylaşırsa güzel olur. Akıl akıldan üstündür.

bütçem çok fazla yok malum staj görüyorum oruç olduğumdan para cemime kalıyor :D 1500-1800 arası diyebilirim bir tık daha üstü belki

istediğim amd wraith prism 600 tl ye önüme düştü keşke onu alsaydım sağlık olsun ne diyeyim

bütçem çok fazla yok malum staj görüyorum oruç olduğumdan para cemime kalıyor :D 1500-1800 arası diyebilirim bir tık daha üstü belki

istediğim amd wraith prism 600 TL ye önüme düştü keşke onu alsaydım sağlık olsun ne diyeyim

Bu bütçede bana kalırsa sıvı yerine low profil kule tipi hava soğutucu almak daha mantıklı. Bu bürçede alınabilicek sıvı soğutıcular kısıtlı olduğu için fazla model yok, bunu önerebilirim;

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
2.el bir sıvı soğutma aldım satıcının dediğine göre aldığı hazır sistemdeki işlemcisine yetediğinden sattıyormuş ürünün yeni olduğunu söyledi 1-2 jelatinini ben söktüm prim testte soktum işlemcim ryzen 5 2600x slient fan modunda ısı değerleri ilerleyen zamanlarda 75 derece sabit kalıyor bu değerler normal mi
stok fanla 80 i geçtiğimi görmedim en baba oyunda bile

teşekkür ederim öncelikle bu soğutucuyu elimden çıkartmam lazım çıkarttıktan sonra bütçem daha da yükselecektir
O zaman çok daha iyi sıfır le 500 mars gibi soğutucular bakabilirsiniz. Ayrıca wraith prism e alternatif olarak noctua'nın l serisi low profil soğutucularona da bakabilirsiniz. Özellikle 2.el de çok uyguna düşebiliyor. Konu açtığınızda beni de etiketlemeyi unutmayın

Top Bottom