Neler Yeni

120mm sıvı soğutma 75 derece normal mi?

kasanın üst tarafında tam olarak şimdi yine yaptım ısılar 63 sabit şekilndedi sonra bir müddet geçti ve ısılar yine 70 civarına çıktı kasanın önü mesh 2 fan var bir de egzoz radyatörden çıkan borukar egzoz a dönük pompadan çıkan borular ise ramlara bakıyor acaba pompa mı çalışmıyor diye düşünüyorum ama olması gerekn yere pompa girişine taktım bilmiyorum olamadı bende satar başka ürün alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

inan ki sahte mi bilmiyorum amazon üzerinden 2 yıl önce kadar sanırım 119 TL ye almıştık başka macun alırım orjinal olduğuna emin olduğum bir tane :)

deme ya satarım olmadı hiç mii oluru yok ne bili bişeyi yalnış yapmışımdır falan :(
Radyatör fanını nasıl taktınız? Egsoz fanı gibi dışarıya üflüyor olması gerkiyor.

Hydranoid

80+ Bronze
Dediğim gibi macun sahte ve eskimiş. Sağlam bir macun bile o sürede iş görmeyebilir ki dediğim gibi sahte macun değişip voltaj düşürürsen her şey düzelir ben ben 85 derecedeki 3500xi düzgün bir macun uygulamayla 55e düşürdüm orijinal Mx4 alabilirsiniz bazı firmalar yetkili satıcı

Dediğim gibi macun sahte ve eskimiş. Sağlam bir macun bile o sürede iş görmeyebilir ki dediğim gibi sahte macun değişip voltaj düşürürsen her şey düzelir ben ben 85 derecedeki 3500xi düzgün bir macun uygulamayla 55e düşürdüm orijinal Mx4 alabilirsiniz bazı firmalar yetkili satıcı
Teknobiyotik'ten mx 4 yerine mx 6 alınarak eğer ki bütçe yetiyorsa çok daha etkili bir soğutma yapılabilir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Kule tipi soğutucudan bile düşük seviye bir ürün dereceler normal

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
orjinal bir termal macun alırım denerim ısılar normale dönerse bende kalır normale dönmez ise satarım eklerim yerine 240mm alırım yada düzgün nezih bir hava soğutma

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Normal.

orjinal bir termal macun alırım denerim ısılar normale dönerse bende kalır normale dönmez ise satarım eklerim yerine 240mm alırım yada düzgün nezih bir hava soğutma
Bunu ne kadara aldınız?

yunus_emr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunus
de
O zaman bir macun ile deneyin. O soğutucu her ne kadar çin malı olsada bu kadar kötü bir performans vermemesi gerekir. Hem de 2600x'te.
deneyeceğim ama eski kule tipimde ısılar normaldi 55 in üstüne çıkmazdı oyunda prim testte de 65 civarında gezerdi yalnış hatırlamıyorsam ve kule tipini çıklartırken macununun belli kısımları kurumuştu macunu süreli 8-9 ay fakan olmuştur herhalde

nasıl

de

deneyeceğim ama eski kule tipimde ısılar normaldi 55 in üstüne çıkmazdı oyunda prim testte de 65 civarında gezerdi yalnış hatırlamıyorsam ve kule tipini çıklartırken macununun belli kısımları kurumuştu macunu süreli 8-9 ay fakan olmuştur herhalde

nasıl
Hocam dediğimiz gibi bir macun ile deneyin olmazsa, id cooling se214xt tarzı bir soğutmaya geçersiniz.

kule tiği zaten sıvısoğutmadan daha iyi değil mi en azındna 120mm için sanırım yeni dostumuz geldiği gibi yollama vakti :D
Belirli bir yere kadar evet ama bir yerden sonra sıvı soğutma daha iyi.

Top Bottom