rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Hangi incelemede?incelemelerde takmayın diyorlar
Hangi incelemede?incelemelerde takmayın diyorlar
Veya ön kısıma sadece radyatörü takarsın fanları üst kısma takarsın.tamama 240 olsun
pc hocası ve teknobiyotikHangi incelemede?
kasa küçük birazPC hocası ve teknobiyotik
PC hocası ve teknobiyotik
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa küçük biraz
üst taraf daha uygun 240 olsun vazgeçtim helal size bilmyordum bu kadar performans farkı olduğunuAlıntıyı görüntüle
Bu aerocool'un kendi videosundan aldım. Takılabiliyor yani. Fanları da üst kısıma takarsın.
kasayı aldın mı alacak mısın?aerocool atamic
daha almadım bu ay sonu gibi alırızkasayı aldın mı alacak mısın?
kasayı ben kullanıyorum. ekran kartını dik takacaksan egzoz fanını sökmen gerekiyor.daha almadım bu ay sonu gibi alırız
takabilirm yada takmıyada bilrim ama takmıyacağım galibakasayı ben kullanıyorum. ekran kartını dik takacaksan egzoz fanını sökmen gerekiyor.
bilgi vermesi amaçlı şöyle bırakayım. ben kasadan çok memnunum. sadece ufak bir sıvı soğutucu almak kaldı. 120mm düşünüyorum ben de.takabilirm yada takmıyada bilrim ama takmıyacağım galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı
Ön kısımda radyatör için boşluk var değil mi? 240mm için.bilgi vermesi amaçlı şöyle bırakayım. ben kasadan çok memnunum. sadece ufak bir sıvı soğutucu almak kaldı. 120mm düşünüyorum ben de.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler ama ben yatay takıcambilgi vermesi amaçlı şöyle bırakayım. ben kasadan çok memnunum. sadece ufak bir sıvı soğutucu almak kaldı. 120mm düşünüyorum ben de.
Alıntıyı görüntüle
evet varÖn kısımda radyatör için boşluk var değil mi? 240mm için.