Peonta
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- Rüzgar
ikinci el sıfır farketmez fiyatlandırma bütçeye giremiyorum çünkü kıbrıs ile türkiye arası fiyatlarda ciddi fark var siz alırsın 6ya dediğiniz kartlar burda bazen 3k+ üstüne koyuyorlar ama zaten işlemci çok güçlü değil ve sınırları içerisindeki çoğu ekran kartı da bütçemin içinde o yüzden bildiğiniz güzel varsa söylerseniz çok güzel olur mümkünse soğutması güzel bir şey olsun yazın malum her gün hamam gibi gezdiğimiz için çok sorun çıkarsın istemiyorum kasanın önü mesh
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim şahsi görüşüm 1660 üzerinde ama siz şu daha iyi derseniz ona da bakarımikinci el sıfır farketmez fiyatlandırma bütçeye giremiyorum çünkü kıbrıs ile türkiye arası fiyatlarda ciddi fark var siz alırsın 6ya dediğiniz kartlar burda bazen 3k+ üstüne koyuyorlar ama zaten işlemci çok güçlü değil ve sınırları içerisindeki çoğu ekran kartı da bütçemin içinde o yüzden bildiğiniz güzel varsa söylerseniz çok güzel olur mümkünse soğutması güzel bir şey olsun yazın malum her gün hamam gibi gezdiğimiz için çok sorun çıkarsın istemiyorum kasanın önü mesh