Gurkanpiro
80+ Platinum
size kalmıs ama ben olsam satmaya calısırdımEvet orası öyle de dediğim gibi anakart değiştirmek istemiyorum
size kalmıs ama ben olsam satmaya calısırdımEvet orası öyle de dediğim gibi anakart değiştirmek istemiyorum
Anakartımı alan olacağını düşünmüyorumsize kalmıs ama ben olsam satmaya çalışırdım
7500f ve 12600K arasında valoda ne kadar fps farkı olursize kalmıs ama ben olsam satmaya calısırdım
Pek de fark yok gibiizleyin gorun birinde 4060 ti birinde 4060 var
biri sabit 450 fps birisi 300 400 arasıPek de fark yok gibi
am5 daha çok giderSatabilecegimi düşünmüyorum 12600k beni am6 işlemciler çıkana kadar götürür mü
Am6 çıkana kadar upgrade yapmayacağım amaam5 daha çok gider
Hmmbiri sabit 450 fps birisi 300 400 arası
am6 çıkana kadar oyun hevesiniz kaçar zaten. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama. Daha çok uzun bir süre var. AM5 en az 2 nesil daha çıkarır.Satabilecegimi düşünmüyorum 12600k beni am6 işlemciler çıkana kadar götürür mü
am5 geçmek mantıklı hocam o anakarta bida işlemci gelmicek biliyosundur belki 13 ve 14. nesil işlemcide alınmazAm6 çıkana kadar upgrade yapmayacağım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hmm
Kacacagini düşünmüyorum 15 yaşındayım e spor hayallerim varam6 çıkana kadar oyun hevesiniz kaçar zaten. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama. Daha çok uzun bir süre var. AM5 en az 2 nesil daha çıkarır.
18e gelene kadar kaçmıştı benim. Tabi espor falan işim yok benim. Mühendislik yolundayım ben daha çok kariyer planlaması olarak.Kacacagini düşünmüyorum 15 yaşındayım e spor hayallerim var
Bakalım elime para geçsin 7500f e geçerim herhalde
Bakalım elime para geçsin 7500f e geçerim herhalde
Evet her şekilde daha mantıklı da yine de bir sorayım dedim18e gelene kadar kaçmıştı benim. Tabi espor falan işim yok benim. Mühendislik yolundayım ben daha çok kariyer planlaması olarak.Şaka bir yana am6 beklemeyin daha çok var. am5 geçmek daha mantıklı. bence her şekilde.
Bu anakart nasıldırEvet her şekilde daha mantıklı da yine de bir sorayım dedim
![]()
Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu anakart gırıs sevıyesı ama yeterlı olacaktırEvet her şekilde daha mantıklı da yine de bir sorayım dedim
![]()
Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu anakart nasıldır