🔥İndirim .

Arkadaşlar 9070xt satın aldım da, kutusunu açmasam iade edilebiliyor mu? Güzel bir fırsat düşerse piyasaya ona göre değerlendireyim.
kutuyu açsanda açmasanda kargodaykende dağıtımdaykende kapına gelince almayınca da iade edebiliyorsun hocam hiçbir gerekçe göstermeden

Arkadaşlar 9070xt satın aldım da, kutusunu açmasam iade edilebiliyor mu? Güzel bir fırsat düşerse piyasaya ona göre değerlendireyim.
ben daha yeni sordum onu itopyaya aşağıdaki cevabı aldım. Ayrıca 14 gün süren var

Ekler

• Screenshot_25.webp
    Screenshot_25.webp
    13.2 KB · Hit: 97
yurtiçi kargo yolda iade seçeneği var.

incehesap 4 gün önce asus dual 5070'i 28999₺ ye verdi.
@itopya.com 29999₺ altına inmemekte ısrar ediyor.
hani nerede yere indirilmiş fiyatlar ?
5 tane inno 5070 / 55 tane gigabyte 5070 sff hala bitmedi...
:unsure::unsure::unsure:
İncehesap mağazası mi varda gideri olsun. Adamlar doğrudan distribütör bile diyebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yurtiçi kargo yolda iade seçeneği var.
İtopya UPS kargo ile çalışıyor

İncehesap mağazası mi varda gideri olsun. Adamlar doğrudan distribütör bile diyebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İtopya UPS kargo ile çalışıyor
bu yoruma göre o zaman vatan bilgisayar fuhuş fiyata satmalı, kampanya ile mağazanın alakası nedir :D

saçma bir mantık olmuş sizin ki hocam, mağazası olmayan incehesap 10klık ürünü 5e satsın itopya 8e o zaman vatan 30kya satmalı, mağaza gideriyle kampanyaları bağdaştırman saçmaymış
Teknoloji mağazaları hayrına mi indirim yapıyor hocam. Her firma kendi gelir giderlerine göre kampanya yapıyor. Ek desteklerle yani vatanla , itopya bir tutman bana daha komik geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri