🔥İndirim .

Reis anlatsana nasıl aldın. Bot bile alamadı sen nasıl 3 ürün aldın merak ediyoruz Forum ahalisi olarak.
Anarkatı ekledim düşmedi ordan ver dedim işlemciyi f5 ledim yok bana mısın demiyor çıkarttım anakartı işlemci hizaya geldi. Paketle abim işlemciyi dedim aldım . Bir önceki yorumundan bunu anladım ben arkadaş öyle bir şeyler yapmış

valla şu 3 ürünü alabilene ben de inanmadım da, 9900x için size kart hareketini gösteriyim, inanın ben de şaşkınım sepete ekleyip 2 kere f5 yaptım düştü aldım , bi de x870 anakart düşürürsek iyi olacak

Ekler

• photo_5800664886340685220_y.webp
    photo_5800664886340685220_y.webp
    51.5 KB · Hit: 130
Ya bu sitede admin yok mu ne kadar asalak sürüsü varmış iftira atanların allah belasını versin kendi kafanızdan millete iftira atıp duruyonuz

Valla rezil olan sen olursun :LOL: Sipariş saati 18,08 (ekran görüntüsünde var), foruma üyelik 18,30. İnanmayan moda mesaj atıp sorsun. ben her türlü itopya çalışanı olmadığımı ispatlarım da siz iddialarınızı kanıtlayamayınca forumda nasıl bir şey olmamış gibi durursunuz, bilemem :)
avanak abdinin eve kargolucaklar bir iki fotoğraf sonrası geri mağazaya kanka kimin oemine gitcek acaba simdi o islemciler

adminler yatıyor galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi yedi cezayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0