Bunun yerine ATX olan B450 Tomahawk Max II tercih etmen daha iyi olmaz mı? Kasan destekliyorsa tabii.
Amd yeni sokete geçti ya ondan stokları azaltmaya çalışıyorlarTuf orta segment, msi pro giriş segment'tir. hangisi ucuzsa çök derim fiyatlar baya şaşırtıyor.
Hayranım hâlâ çabana. Arkadaşın attığı linkten gördüğüm üzerine yorum yaptığımı belirttim. Halen neyi kanıtlama çabası arkadaşım bu?MSI B450m Pro-vdh Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 3866(OC)mhz M-atx Gaming (OYUNCU) Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI B450m Pro-vdh Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 3866(OC)mhz M-atx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MSI B450 Tomahawk Max Iı Am4 Ddr4 4133(oc) Dvı Hdmı M.2 Usb3.2 Rgb Atx Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI B450 Tomahawk Max Iı Am4 Ddr4 4133(oc) Dvı Hdmı M.2 Usb3.2 Rgb Atx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayranım hâlâ çabana. Arkadaşın attığı linkten gördüğüm üzerine yorum yaptığımı belirttim. Halen neyi kanıtlama çabası arkadaşım bu?
Aynen bro. Giriş segmentinde indirim bekliyordum ama orta segmenti giriş fiyata görünce kaptım bende bir tane bu tuf'tan.Amd yeni sokete geçti ya ondan stokları azaltmaya çalışıyorlar
hayırlı olsun bende 12100f h610m var sizce R5 5600 ve b450m kombosuna geçmeli miyim?Aynen bro. Giriş segmentinde indirim bekliyordum ama orta segmenti giriş fiyata görünce kaptım bende bir tane bu tuf'tan.
güle güle kullan bro işine yaradığına sevindimVay arkadaş, linke tıklar tıklamaz apar topar sipariş verdim sonra yorumlara baktım, şuanki anakart piyasasına göre asus tuf anakarta bu fiyattan burun kıvırarak beni şaşırttınız gerçekten. Herkes leblebi gibi almıştır diye bekliyordum. Neyse ben aldım bir tane, fiyat efsane.
ryzen 5600ün 121000f'ten güçlü olduğu kesin. ayrıca anakart ram kısıtlamanda amd tarafından ortadan kalkıyor. bir tek pci-e 3.0 oluşu düşündürüyor. o da pci-e 4.0 ssd'ler ucuzlasın hele bakarız diyesi geliyor insanın.hayırlı olsun bende 12100f h610m var sizce R5 5600 ve b450m kombosuna geçmeli miyim?