Neler Yeni

🔥İndirim 12400F-3070 sistem 19000 TL

xside34

80+
Ben aslında 20kdan aşşağı 3070 sistem bulamam diye düşünüyordum. Bu sistemi görünce heyecanlandım ayrıyaten arkadaşlar bu fiyata daha kaliteli parçalarla toplanabilir diyince şok oldum. kaderimiz yine beklemekten yana hasta hasta sistem bekliyorum ölmeden önce oynamak nasip olur umarım 😂
allah gecinden versin,
ama bu işler hep böyle ya daha iyisi çıkacak diye almıyorsun ya da aldıktan sonra daha iyisi var mı demekten keyfini çıkartamıyorsun :)
ben sabırsızım böyle konularda kafama yatarsa alıp geçiyorum

Aaahmt

80+ Silver
allah gecinden versin,
ama bu işler hep böyle ya daha iyisi çıkacak diye almıyorsun ya da aldıktan sonra daha iyisi var mı demekten keyfini çıkartamıyorsun :)
ben sabırsızım böyle konularda kafama yatarsa alıp geçiyorum
Teşekkür ederim.
Büyük ihtimal banada aynısı olacak sistemi aldıktan sonra 100 lira daha ucuzu daha kalitelisi çıkacak ben yana yana pişman olacağım.

NightWish2434

80+ Silver
bro thermaltake kasa ve psu ya neden saatli bomba dediğini öğrebilir miyim
pardon ben powerboost modeli var sandım. raporlamanıza gerek yoktu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart ve işlemci kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saatki bomba mı? CS oynarken bomba kurma yerine kasayı fırlatıp kaçarım artık 😂😂
ben powerboost ile karıştırdım alpha isimden

SAYKO1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
MUHAMMED UĞUR DEMİRCİ
Tmm kanpanyali sistemler gelicek ama sana kalicakmi ? O zamana bu sistem de olmicak ellerin bomboş kalıp 3060 sisteme kalican bu fiyatlara anakarti günceldir bitek sonra da çak geç derim ben önümüzdeki aylarda sağlam zamlar gelince pişman olma sonra birde itopya garantisi altında alıyorsun adamlar ürünlerinin arkasında sonuna kadar duruyor yaşadım bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,250
Üyeler
167,082
Son üye
Nizami15
Top Bottom