Lga1700 soket 12400f için kule tipi soğutucu önerisi stok fan ile 74 derece oluyor maks 10 derece düşse yeter çok kaliteli ve pahalı bir fan istemiyorum teşekkürler
Gamepower önü 3 fanlı kasa kardeşimde assasin peerles var onun kasasına oldu o fan benim kasa onun kasasından daha büyükTam sana göre bir ürün. Kasanı yaz uyuyor mu diye bakayım yüksekliği.Dark Freezer X123 DUO 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.com
Tamamdır o zaman bu kasaya bu fan da olur.Gamepower önü 3 fanlı kasa kardeşimde assasin peerles var onun kasasına oldu o fan benim kasa onun kasasından daha büyük
Bunu bugün aldım taktım bütçem az diye 7500f ile kullanıyorum maks 75 dereceyi gördümTam sana göre bir ürün. Kasanı yaz uyuyor mu diye bakayım yüksekliği.Dark Freezer X123 DUO 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.com
Buldum gamepower savagisTam sana göre bir ürün. Kasanı yaz uyuyor mu diye bakayım yüksekliği.Dark Freezer X123 DUO 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
12400f stok soğutucuyla o değerleri görüyorum zatenBunu bugün aldım taktım bütçem az diye 7500f ile kullanıyorum maks 75 dereceyi gördüm
Evet sığıyormuş zaten.Buldum gamepower savagis
Mesaj otomatik birleştirildi:
12400f stok soğutucuyla o değerleri görüyorum zaten
Macun da çıkıyor mu kutu içeriğinden ?Bunu bugün aldım taktım bütçem az diye 7500f ile kullanıyorum maks 75 dereceyi gördüm
Doğru fakat işlemciler aynı değil ben 12400f e Peerless assasins takmıştım 60ı bile görmemiştimBuldum gamepower savagis
12400f stok soğutucuyla o değerleri görüyorum zaten
Çıkıyor da dandik çıkıyor şırınga bile değil kağıt poşetteEvet sığıyormuş zaten.
Macun da çıkıyor mu kutu içeriğinden ?