Thermalright phantom ve h610m k

Reaksiyon skoru
10
Stok fan yetmediği için yeni soğutucu almak istiyorum ve sıvı soğutma derdine hiç bulaşmak istemedigim için kule tipi thermalright phantomu buldum.
Anakart: h610m-k

Stok fan bile biraz daha büyük olsa ramlere temas edicek, phantomu alsam sıkışma gibi bir dert olur mu? Görüntü hiç umurumda değil parçalar açısından birbirine temas ve zarar verme durumu olmasın yeter.

Ekstra i5 12400f için uygun kule tipi soğutucu öneriniz varsa önerebilir misiniz? Bütçem maks 1.5k

Stok fan yetmediği için yeni soğutucu almak istiyorum ve sıvı soğutma derdine hiç bulaşmak istemedigim için kule tipi thermalright phantomu buldum.

Stok fan bile biraz daha büyük olsa ramlere temas edicek, phantomu alsam sıkışma gibi bir dert olur mu? Görüntü hiç umurumda değil parçalar açısından birbirine temas ve zarar verme durumu olmasın yeter.

Ekstra i5 12400f için uygun kule tipi soğutucu öneriniz varsa önerebilir misiniz? Bütçem maks 1.5k
fan boyunu yüksetebilirsin

Kuleler ramlere temas etmez ama fanlar temas edebilir. Fanı biraz yukarıya takarsanız problem yaşamazsınız

stok soğutucuda kaç derece oluyordu bende de var aynı işlemci 100 dereceye kadar çıktı o yüzden bende phantom spirit almayı düşünüyorum

evet montaj videosu var ama yükseltme yok TRİFACT kanalında montaj videosu var

evet montaj videosu var ama yükseltme yok TRİFACT kanalında montaj videosu var
İşlemcimin giriş-orta seviyesi olduğunu düşünürsek

Thermalright Burst Assassin​

modeli nasıl olur peki? Biraz daha küçük ama islemcime yeter diye düşünüyorum

phantom spirit ile 2-3 derece fark ediyor phantom spirit al geç uzatma

1500 lira varsa peerless assassin.
Bütçe sınırlı ise burst modeli

1500 dediğiniz için yoksa her türlü phantom spirit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri