Neler Yeni

Çözüldü✓ 12400f stok soğutucu yeterlimi

laespade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
selam yarın pc alacağım işlemci olarak 12400f alıcam 2 sorum var 1 4070 ile darboğaz yaparmı 2 stok soğutucu yeterlimi sıvı soğutucu zaten alıcam ama 1 ay sonra 1 ay kadar stok la idare eder mi?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Arda doğan
Bu yaz sıcakları için malesef stok fanla zor idare eder ama ısı değerlerini kontrol ederek oynarsan 1 ay idare edersin ve 4070ile darboğaz yaşarsın evet 1080p için ama 2k'da yemeyebilirsin

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1. 4070 ile kayda değmeyecek kadar darboğaz yapar yani yapmaz denilebilir.
2- işlemcilerde silikon kalitesi (adından emin değilim) diye bir şey var şans işi nadiren çok ısınan işlemciler çıkıyor. Ben 2 yıla yakındır stok fan kullanıyorum 70 derece üstünü görmedim oyunlarda. Sıvı soğutma asla alma o işlemciye gereksiz masraf. Kule tipi alman daha iyi daha ucuza daha iyi performans veriyorlar ve daha uzun ömürlü emin olabilirsin. Peerless Assain şuan indirimde 1300 lira ondan yapıştır yeter de artar mis gibi yıllarca kullanırsın.

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Nuri
Mayıs tan beri stok soğutucu kullanıyorum max 75 derece gördüm.Sadece Battlefield 1 oynarken 81 dereceyi gördü.Kasa full mesh

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özet:
Sıvı soğutma alma Peerless Assain al
Darboğaz az olur önemli değil
2- işlemcilerde silikon kalitesi (adından emin değilim) diye bir şey var şans işi nadiren çok ısınan işlemciler çıkıyor. Ben 2 yıla yakındır stok fan kullanıyorum 70 derece üstünü görmedim oyunlarda. Sıvı soğutma asla alma o işlemciye gereksiz masraf. Kule tipi alman daha iyi daha ucuza daha iyi performans veriyorlar ve daha uzun ömürlü emin olabilirsin. Peerless Assain şuan indirimde 1300 lira ondan yapıştır yeter de artar mis gibi yıllarca kullanırsın.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
şuan mevcut işlemciyi kullanıyorum %30 görmüyor kullanım 70 dereceye çıkıyor. Yani kışın yeterli belki ama yazın için en kötü bir hava soğutucu şart

laespade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan mevcut işlemciyi kullanıyorum %30 görmüyor kullanım 70 dereceye çıkıyor. Yani kışın yeterli belki ama yazın için en kötü bir hava soğutucu şart
Özet:
Sıvı soğutma alma Peerless Assain al
Darboğaz az olur önemli değil
Mayıs tan beri stok soğutucu kullanıyorum max 75 derece gördüm.Sadece Battlefield 1 oynarken 81 dereceyi gördü.Kasa full mesh
hocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor

Bünyamina

80+ Platinum
hocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor
7500f mi çok ısınıyor dalga geçiyorsun bizimle herelde. Bu fanı al. Fiyatı düşmüş. İndirimde ürün kaçırma.
On numara yardımcı oluyoruz bütçene işlemcine göre ama buradaki bir çok kişinin kendi fikri çok daha önemli. Böyle durumlarda konu açmanında mantığı yok. Gidip ne almak istiyorsa alabilir. Buradan yardım bekliyorsa söylediklerimizi de bir çok kişi söylüyorsa bunlar doğru söylüyor alayım dersin. İnanmazsan araştırırsın öğrenirsin. Sıvı soğutma fantazin varsa orası ayrı.

Son düzenleme:

laespade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 7500f 90 100 derce çalışıyor oyun testlerinde

Bünyamina

80+ Platinum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok ısınmıyor, stok fanla tabi kullanılmaz ama @Bünyamina 'nın attığı soğutma gayet yeterli. Phantom Spirit de olabilir ama çok fark yok. Peerless Assain al kafan rahat olur. Silikon (adından emin değilim) kalitesi diye bir şey var nadiren aşırı ısınan işlemciler çıkıyor belki öyle bir şeydir

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
7500f çok iyi seçim güzel işlemci. Hayırlı olsun. Estetik açıdan sıvı soğutma iyi gider :D

Top Bottom