1. 4070 ile kayda değmeyecek kadar darboğaz yapar yani yapmaz denilebilir.
2- işlemcilerde silikon kalitesi (adından emin değilim) diye bir şey var şans işi nadiren çok ısınan işlemciler çıkıyor. Ben 2 yıla yakındır stok fan kullanıyorum 70 derece üstünü görmedim oyunlarda. Sıvı soğutma asla alma o işlemciye gereksiz masraf. Kule tipi alman daha iyi daha ucuza daha iyi performans veriyorlar ve daha uzun ömürlü emin olabilirsin. Peerless Assain şuan indirimde 1300 lira ondan yapıştır yeter de artar mis gibi yıllarca kullanırsın.
şuan mevcut işlemciyi kullanıyorum %30 görmüyor kullanım 70 dereceye çıkıyor. Yani kışın yeterli belki ama yazın için en kötü bir hava soğutucu şart
Özet:
Sıvı soğutma alma Peerless Assain al
Darboğaz az olur önemli değil
Mayıs tan beri stok soğutucu kullanıyorum max 75 derece gördüm.Sadece Battlefield 1 oynarken 81 dereceyi gördü.Kasa full mesh
hocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor1. 4070 ile kayda değmeyecek kadar darboğaz yapar yani yapmaz denilebilir.
2- işlemcilerde silikon kalitesi (adından emin değilim) diye bir şey var şans işi nadiren çok ısınan işlemciler çıkıyor. Ben 2 yıla yakındır stok fan kullanıyorum 70 derece üstünü görmedim oyunlarda. Sıvı soğutma asla alma o işlemciye gereksiz masraf. Kule tipi alman daha iyi daha ucuza daha iyi performans veriyorlar ve daha uzun ömürlü emin olabilirsin. Peerless Assain şuan indirimde 1300 lira ondan yapıştır yeter de artar mis gibi yıllarca kullanırsın.
7500f mi çok ısınıyor dalga geçiyorsun bizimle herelde. Bu fanı al. Fiyatı düşmüş. İndirimde ürün kaçırma.hocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor
Bizde fan önerdik ya hani ?hocam 7500f 90 100 derce çalışıyor oyun testlerinde
Çok ısınmıyor, stok fanla tabi kullanılmaz ama @Bünyamina 'nın attığı soğutma gayet yeterli. Phantom Spirit de olabilir ama çok fark yok. Peerless Assain al kafan rahat olur. Silikon (adından emin değilim) kalitesi diye bir şey var nadiren aşırı ısınan işlemciler çıkıyor belki öyle bir şeydirhocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor
7500f çok iyi seçim güzel işlemci. Hayırlı olsun. Estetik açıdan sıvı soğutma iyi giderhocam 7500f almaya karar verdim 1000 tl fark var mecbur alıcam sıvı o işlemci çon ısınıyor